Aan het einde van de bruiloft is het wel zo leuk als jullie de gasten een leuk bedankje mee naar huis kunnen geven. Zit je niet zo te wachten op het zoveelste prulletje dat de gasten waarschijnlijk zo weer de prullenbak in kieperen? Ga dan voor echt originele trouwbedankjes!

Je bent vast zelf wel eens op een bruiloft geweest waar je na afloop een bedankje kreeg dat je thuis vervolgens nog een jaar lang rond had slingeren zonder dat je er echt vrolijk van werd. Jammer, want je wilt juist dat het trouwbedankje een aandenken aan een leuke dag is! Gelukkig kan het ook anders.

Originele trouwbedankjes

Heb je zelf weinig inspiratie of geen tijd om creatief aan de slag te gaan? Dat geeft niets! Bij bedankje.nl kun je namelijk de leukste en meest originele trouwbedankjes bestellen die ook nog eens gratis voor jullie worden gepersonaliseerd! Dit zijn onze favorieten:

The Morning After Kit

Gaan jullie een wild feest geven op de avond van jullie bruiloft? Dan is het leuk om de gasten vast wat mee te geven voor de volgende ochtend. Mochten ze iets te diep in het glaasje hebben gekeken, dan geeft deze anti-kater kit ze zo weer energie. Er zit namelijk een paracetemol, een rolletje pepermunt en een mini marsje in.

Bedankje 1

 

Handwarmer

Trouwen jullie in de winter? Dan is deze handwarmer in de vorm van een hartje een leuk trouwbedankje. Op het kaartje staat de tekst ´Het was hartverwarmend´ met jullie namen of, als jullie willen, een andere tekst naar keuze.

Bedankje 2

The Perfect Blend

Thee liefhebbers? Geef jullie gasten dan een zakje theekruiden cadeau. Op het label komen jullie namen en datum en de tekst The Perfect Blend te staan. Zo zullen de gasten nog eens aan jullie denken als ze thuis op de bank genieten van een heerlijk kopje thee.

Bedankje 3

Al deze bedankjes kun je hier bestellen. Natuurlijk zijn er ook nog heel wat andere leuke en originele trouwbedankjes te krijgen.

Wat vind jij van deze originele trouwbedankjes?

Advertenties

One comment to “Originele trouwbedankjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *