Ouderwets hip met de polaroid camera

Bruidegom met polaroid camera

Fotograaf: Stephanie Williams Photography

De polaroid camera is misschien wat ouderwets, maar ó zo hip voor een bruiloft. Je maakt met deze camera de leukste plaatjes voor in het gastenboek of je decoratie. Waar je deze polaroids allemaal voor kunt gebruiken? Wij hebben wel wat leuke ideeën! 

De polaroid camera geeft een heerlijk vintage gevoel. Het leuke is dat je met deze camera niet, zoals op je telefoon of digitale camera, honderden foto´s kunt schieten om vervolgens de helft weer te verwijderen. Hierdoor zul je net wat meer moeite doen om de perfecte foto te maken.

Vooraf samen foto´s maken

Je kunt samen met je verloofde voor de bruiloft op pad gaan met een polaroid camera en de foto´s gebruiken als decoratie op jullie trouwlocatie. Gebruik je liever foto´s van alle jaren dat jullie samen zijn? Dan kun je ook bestaande foto´s laten afdrukken als polaroid!

Polaroid foto´s aan boom

Fotograaf: Rochelle Cheever Photography via Bridal Musings

Polaroid foto´s bij de fotoshoot

Het is ook leuk om een polaroid camera te gebruiken tijdens de fotoshoot op de trouwdag zelf. Zo kun je hier bijvoorbeeld foto´s mee maken die jullie vasthouden tijdens de fotoshoot. Doordat de foto´s direct geprint worden, zou je ze ook meteen als decoratie op de bruiloft zelf kunnen gebruiken.

Bruid en bruidegom met polaroid camera

Fotograaf: Amanda Watson Photography

Gastenboek met foto´s van de gasten

In plaats van het zelf te doen, kun je ook de gasten gebruik laten maken van een polaroid camera. Hiermee kunnen ze zelf een leuke foto maken om vervolgens in het gastenboek te plakken. Liever iets anders dan een gastenboek? De gasten kunnen ook een boodschap voor jullie onderaan de polaroid schrijven en de foto´s ophangen. Dit geeft een gaaf effect!

Polaroid gastenboek

Fotograaf: Golden Hour Studios via Brides

Polaroid foto´s aan lijntje

Fotograaf: Daffodil Waves Photography via Rock My Wedding


Bedankje voor de gasten

Het is altijd leuk om de gasten na afloop van de bruiloft een bedankkaartje te sturen. Dit kun je doen in de vorm van een polaroid foto met een bedanktekst op het witte deel aan de onderkant. Hiervoor kun je één of meerdere trouwfoto´s uitkiezen die je vervolgens als polaroids laat afdrukken.

Polaroid bedankkaartje

Fotocredits: Jen Carreiro via Something Turquoise

Gaan jullie ook een polaroids gebruiken op jullie bruiloft? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *