Pannenkoeken bruidstaart met stroop en met vruchten

Fotocredits: Zie hieronder

Pannenkoeken bruidstaart voor een oer-Hollands gevoel

Een pannenkoeken bruidstaart? Het klinkt misschien een beetje gek, maar pannenkoekentaart is hartstikke lekker. Bovendien zijn bijna alle Nederlanders gek op pannenkoeken! Niet alleen kinderen vinden dit heerlijk, maar ook volwassenen maak je er erg blij mee. Daarom is het een leuk idee om een pannenkoeken bruidstaart te kiezen voor jullie bruiloft!

Heb je wel eens een pannenkoekentaart gemaakt? Dan weet je vast dat dit er niet alleen leuk uit ziet, maar dat het ook nog eens erg lekker is! Een pannenkoeken bruidstaart is dan ook een origineel idee voor jullie bruiloft.

Pannenkoeken bruidstaart naturel

Een pannenkoeken bruidstaart kan heel simpel zijn. Een flink stapel pannenkoeken in drie verschillende formaten kan bijvoorbeeld al een leuk effect geven. Bij het aansnijden van de bruidstaart kunnen jullie er samen stroop overheen gieten. Dit maakt de pannenkoeken extra lekker en het levert ook meteen een mooie foto op!

Bruidstaart met bloemen

Wil je jullie pannenkoekentaart iets meer op een echte bruidstaart laten lijken? Dan kun je de pannenkoeken afwisselen met een laagje room. Om de taart extra mooi te maken, kun je als decoratie bloemen gebruiken. Zo wordt de bruidstaart een kleurrijk geheel! Je zou er ook voor kunnen kiezen om de hele buitenkant van de taart met een dikke laag crème te bedekken. Zeker in combinatie met gekleurde laagjes aan de binnenkant maak je jullie bruidstaart op deze manier helemaal bijzonder!

Pannenkoeken bruidstaart met bloemen

Fotograaf: Lavender & Twine via Royal Lace Bridal

Pannenkoeken bruidstaart met roze laagjes

Fotocredits: Milly´s Kitchen

Pannenkoeken met vruchten

Nog zo´n goede combi: pannenkoeken met vers fruit. Zomers fruit zoals aardbeien, frambozen en bosbessen kun je goed gebruiken voor het decoreren van de bruidstaart en het smaakt ook nog eens erg lekker bij de pannenkoeken! Met wat poedersuiker en stroop maak je het geheel helemaal af. Smullen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *