De laatste jaren hebben we al heel wat blogs over bohemian bruiloften geschreven. Deze stijl met loshangende, zwierige trouwjurken, veel natuurlijke elementen en een relaxte lay back sfeer is dan ook heerlijk. En als bohemian bruid kun je er adembenemend mooi uitzien, dat bewijst deze bruid zeker!

Het Amerikaanse koppel Dana en Jason koos ook voor een bohemian bruiloft in de bossen. Ondanks de regen werden er prachtige foto´s van deze bruiloft gemaakt. En wat waren wij onder de indruk van de looks van Dana. Wat ons betreft dé perfecte bohemian bruid!

Bohamian trouwjurk

De jurk die Dana aan heeft, is zeker niet een standaard jurk. Het is een echte bohemian trouwjurk van het merk Rue de Seine. Zowel aan de onderkant als de bovenkant is de jurk volledig gesloten, maar door de open rug en de doorschijnende stof is hij toch zeker sexy! Vooral met een huidkleurig onder jurkje geeft dit een heel gaaf effect!

Grote oorbellen

Verder draagt de bruid echte statement oorbellen die haar look extra bijzonder maken. Het is leuk om voor grote oorbellen te gaan of juist een opvallende ketting of armband te kiezen. In plaats van witte oorbellen zou je ook voor een fel kleurtje kunnen gaan.

Lange, losse haren

De meeste bohemian bruiden kiezen niet voor een opgestoken bruidskapsel, maar voor losse lokken. Zeker wanneer je lange haren hebt, kan dit er prachtig uitzien. Met een aantal kleine vlechtjes en een mooie bloemenkrans wordt het helemaal een bohemian bruidskapsel!

Benieuwd naar de hele bruiloft van dit prachtige stel? Je kunt het volledige verhaal en nog meer foto´s terugvinden op de website van Junebug Weddings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *