Als bruid wil je natuurlijk perfecte nagels. Niet alleen is het fijn wanneer jouw handen er verzorgd uitzien wanneer ze de hele dag door op de foto komen, ook voel je je hierdoor op en top vrouwelijk. Bruiloft Inspiratie testte een speciale bridal manicure en pedicure met gellak.

Dat je als bruid even flink in de watten gelegd wilt worden, begrijpen ze bij SOAP TREATMENT STORE wel. Ze hebben hier dan ook een speciaal menu opgesteld met behandelingen voor de bruid, bruidegom en belangrijke gasten. Eén van de treatments waar de bruid uit kan kiezen is de O.P.I. Colorgel Mani & Pedi combi. Bruiloft Inspiratie werd uitgenodigd om dit te testen.

Manicure en pedicure

Als bruid is het natuurlijk erg belangrijk dat je nagels er netjes en verzorgd uitzien. Bij het tekenen voor jullie huwelijk zullen er foto´s gemaakt worden en ook wanneer je trots je trouwring wilt laten zien, komen steeds weer je nagels in beeld. Draag je schoenen met een open voorkant? Of ga je vlak na de bruiloft op huwelijksreis? Dan is de combinatie van een manicure en pedicure perfect. Een heerlijk verwenmomentje met een prachtig resultaat!

OPI Gellak_Bruiloft InspiratieGellak

O.P.I. heeft speciale colorgel die heel geschikt is voor bruidjes. Deze gellak voelt hetzelfde aan als gewone nagellak, maar moet na het aanbrengen worden uitgehard onder een ledlamp. Hierdoor is de lak meteen droog en loop je geen kans dat hij beschadigt. Het fijne aan gellak is dat het ongeveer twee weken mooi op je nagels blijft zitten. Het is dus niet nodig om je nagels nog op de ochtend van je bruiloft te laten verzorgen. Wanneer je dit een paar dagen tevoren doet, zien ze er op de dag zelf nog steeds prachtig uit.

De treatment

Als bruid is het natuurlijk heerlijk als je handen en voeten goed worden verzorgd en je nagels voorzien worden van een mooi kleurtje. Ik werd uitgenodigd in de SOAP TREATMENT STORE aan het Noordeinde in Den Haag om dit vast te ervaren.

Bij binnenkomst werd ik meteen hartelijk ontvangen door de eigenaresse. Ze schonk een glaasje water in en ik kon even plaatsnemen voor ik opgehaald zou worden. Ik voelde mij meteen thuis in de moderne en lichte ruimte. Het duurde niet lang voor ik klaar kon gaan zitten om mijn voeten vast lekker te laten verwennen.

Er werd mij uitgelegd dat een pedicure met gellak in een iets andere volgorde gaat dan een gewone pedicure. De gellak wordt namelijk meteen in het begin al aangebracht. Zodra mijn nagels mooi in vorm waren gevijld, kon ik dan ook direct een kleur kiezen voor de O.P.I. Colorgel. Ik koos voor een opvallend kleurtje roze. De lak werd in vier lagen vakkundig opgebracht en tussendoor moest ik steeds even onder de ledlamp om het goed uit te laten harden. Het verzorgen van de voeten (met onder andere een heerlijk geurende scrub) gebeurt pas nadat de lak is aangebracht. Dit wordt bewust pas achteraf gedaan, omdat je nagels zo droog mogelijk moeten zijn voordat de gellak wordt aangebracht.

Gellak bruidsnagels

Doordat de gellak zo snel droogt, kon ik meteen mijn schoenen weer aan doen en door naar de manicure. Voor mijn vingernagels koos ik een zachte, minder opvallende kleur roze. Deze pastelkleur geeft je nagels een verzorgde aanblik, maar is absoluut niet overheersend. Ideaal voor een bruiloft! Mijn handen werden ook weer helemaal mooi gemaakt en na het aanbrengen van de gellak nog eens fijn verzorgd.

Het resultaat?

Niet alleen voelde ik me even écht een bruid (ondanks dat ik nog niet eens ten huwelijk ben gevraagd), maar ook zagen mijn nagels er prachtig uit zodra ik de salon verliet. Normale nagellak blijft helaas nooit lang netjes, maar deze gellak blijft er dagenlang uitzien alsof hij net is aangebracht. Toen ik hem na twee weken verwijderde, was dit eigenlijk alleen nodig vanwege de uitgroei. Je kunt deze heerlijke treatment dus gerust een paar dagen voor je bruiloft boeken! Dit kan voor €100,- bij een van de vestigingen van de SOAP TREATMENT STORE. Liever een andere treatment voor jouw grote dag? Kijk dan even bij onze blog over het speciale Brides&Co menu. Het is ook erg leuk om een treatment cadeau te geven aan je getuigen, bruidsmeisjes of ceremoniemeester als bedankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *