Photobooth trouwkaart

Fotocredits: Razzle Dazzle Rose

Gaaf idee voor de trouwkaarten: Photobooth fotostrip

Trouwkaarten zijn vrijwel altijd vierkante of rechthoekige, dubbelzijdige kaarten. Niets mis mee, maar het kan ook leuk zijn er iets heel anders van te maken. Dit setje met foto´s uit een photobooth vonden wij daarom een erg leuk idee!

De gasten zullen het enorm kunnen waarderen als jullie een persoonlijke trouwkaart naar ze opsturen. Vooral als het deze leuke trouwkaarten zijn! Jullie kunnen romantisch samen in een photobooth kruipen om een aantal mooie foto´s te laten schieten die de basis vormen van jullie uitnodiging.

Photobooth trouwkaarten

Wil je wat geld besparen of vind je het leuk om zelf creatief aan de slag te gaan? Deze trouwkaarten zijn ideaal voor een DIY projectje. Samen met je verloofde kun je een photobooth induiken voor het maken van een fotostrip met vier verschillende foto´s. Hierbij kunnen jullie een bord vasthouden met tekst er op, zoals bijvoorbeeld de trouwdatum.

Deze fotostrip kunnen jullie vervolgens op een smalle strook papier printen. Je kunt één of meerdere stroken toevoegen waar je extra informatie over de bruiloft op zet. Voor een extra leuk effect gebruik je hier een andere kleur papier voor. Alle stroken bind je met een touwtje aan elkaar zodat het een mooi pakketje wordt. In een langwerpige envelop kun je het geheel naar alle gasten versturen.

Photo booth trouwkaart

Fotocredits: Razzle Dazzle Rose

Programmaboekje voor jullie bruiloft

In plaats van trouwkaarten zou je op deze manier ook het programmaboekje voor jullie bruiloft kunnen maken. In dat geval maak je een zelfde soort voorblad met foto´s van jullie in een photobooth. Op de achterliggende pagina´s kun je het tijdschema van jullie bruiloft zetten en alle andere handige informatie, zoals bijvoorbeeld de namen van de getuigen en de ceremoniemeester. Deze programmaboekjes kun je op de stoelen van de gasten bij de ceremonie klaarleggen zodat ze wat hebben om door te lezen als ze op het bruidspaar wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *