De toiletten zijn misschien niet de meest populaire plaats op een bruiloft, maar ze zullen veel gebruikt worden. Meestal vinden gasten het jammer om naar het toilet te moeten, omdat ze dan alle leuke nummers missen. Door je toiletten te pimpen wordt het opeens een stuk minder vervelend om een bezoekje aan het kleinste kamertje te brengen.

Allereerst heb je natuurlijk een bordje nodig voor de mannen en vrouwen wc. Je kunt het bij een geschreven tekst houden, maar foto’s van de bruid en bruidegom in hun jeugd maken het wel extra leuk.

Noodgevallenmandje

Heb je ook wel eens dat je op een feestje bent en opeens merkt dat je haar niet meer zo goed zit als toen je vanmorgen van huis ging of dat er een ladder in je panty blijkt te zitten? Help je gasten uit de brand en maak een noodgevallenmandje met onder andere haarlak, nagellak, deodorant, pepermuntjes en zakdoekjes. Je weet maar nooit wie het nodig heeft. Ook fijn voor jou als bruid, als je opeens niet meer zo fris blijkt te ruiken bijvoorbeeld.

Maar je wilt natuurlijk niet dat je gasten te lang met hun uiterlijk bezig zijn, want anders wordt het erg leeg op dansvloer. Koop daarom een fotolijstje en print de tekst You look oh-so handsome… now get out and dance! (of de Nederlandse vertaling natuurlijk) voor naast de spiegel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *