Onze Pinterest pagina is ook het afgelopen jaar weer flink bezocht en alle inspiratie foto´s op het gebied van bruiloften zijn massaal bekeken. Alleen wat waren  nou de mooiste, leukste of handigste foto´s voor het plannen van een bruiloft? Ook dit jaar hebben wij weer een top 5 gemaakt met de meest populaire Pinterest foto´s van ons eigen profiel! 

Heb je ons Pinterest profiel nog niet gezien? Dan moet je zeker snel een kijkje nemen! Want hier staan onder andere de volgende 5 foto´s op:

#5 DIY vaasjes gemaakt van lege flessen

DIY projectjes voor een bruiloft zijn altijd leuk. Deze DIY voor het maken van vaasjes van lege flessen is niet heel ingewikkeld en geeft meteen een leuk effect. Wanneer je de flessen decoreert met metallic verf en glitters, is dit de perfecte decoratie voor een bruiloft rond de feestdagen!

Pinterest foto met vaasjes

#4 Druipende bruidstaart

Druipende bruidstaarten zijn sowieso al bijzonder, maar dit exemplaar is helemaal een plaatje. De simpele witte basis in combinatie met de druipende stroop, verse bloemen en vruchten maakt het een perfecte bruidstaart voor een herfst bruiloft.

Pinterest foto druipende bruidstaart

#3 Kleine taartjes als alternatief voor de bruidstaart

In plaats van een grote bruidstaart zijn er ook steeds meer bruidsparen die voor een alternatief kiezen. Deze mini taartjes met verse vruchten vielen erg in de smaak bij onze Pinterest bezoekers. Niet zo gek, want ze zien er heerlijk uit!

Pinterest foto mini taartjes

#2 Geld geven op een bruiloft

Geld geven op een bruiloft is altijd een beetje een dingetje. Want hoeveel geld geef je op een bruiloft? En is het niet een beetje saai, zo´n envelop? Een goede oplossing voor dit laatste punt is het verstoppen van het geld in een cadeau. Dit fotolijstje met geld deed het erg goed op Pinterest:

Pinterest foto geld geven op bruiloft

#1 Bruiloft checklist

En dan de foto die het meest gepind werd het afgelopen jaar: de enige echte bruiloft checklist van Bruiloft Inspiratie. Super handig als je een bruiloft gaat plannen, maar niet goed weet waar je moet beginnen!

Bruiloft Inspiratie checklist

Welke Pinterest foto vind jij het leukst? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *