Het is leuk om je gasten een klein cadeautje mee naar huis te geven. Een plantje is decoratief en het zal je gasten voor lange tijd aan jullie bruiloft laten denken. Plantjes zijn dan ook hartstikke leuk om cadeau te geven.

Na afloop van de bruiloft kiezen veel bruidsparen er voor een klein gastenbedankje mee te geven aan alle gasten als herinnering aan de bruiloft. Er is heel wat keuze op dit gebied, zoals bijvoorbeeld kleine plantjes.

Decoratie en gastenbedankje in één

Heb je weinig budget voor decoratie en bloemstukken op de tafels? Je zou er voor kunnen kiezen om plantjes aan je gasten cadeau te geven en deze plantjes ook als decoratie te gebruiken. In ieder geval kun je de plantjes of bloemen die je cadeau geeft leuk verpakken in een mooi potje en met een kaartje er aan. Je kunt veel zelf maken waardoor het helemaal niet duur hoeft te zijn.

Plantje met naamkaartje

Je zou ook een naamkaartje aan alle plantjes kunnen bevestigen en de plantjes op de plaats van je gasten tijdens het diner kunnen zetten. Zo weet iedereen waar hij moet zitten en heb je meteen de bedankjes uitgedeeld.

Zaadjes

Natuurlijk kun je ook gewoon zaadjes cadeau geven zodat je gasten zelf aan het tuinieren kunnen. Maak er een mooi kaartje aan vast waar je een leuke tekst op schrijft zoals: Laat onze liefde groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *