Ben je nog op zoek naar een leuke taarttopper voor op jullie bruidstaart? Natuurlijk kun je  er twee poppetjes op zetten van een bruid en een bruidegom, maar het is veel leuker om het wat persoonlijker te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een polaroid taarttopper? 

De bruidstaart is een bijzonder onderdeel van jullie bruiloft. Veel bruidsparen kiezen voor een taart in verschillende lagen die ze samen kunnen aansnijden tijdens de receptie. Natuurlijk kun je een bruidstaart op allerlei manieren decoreren, maar een taarttopper hoort er sowieso bij om het geheel af te maken. Misschien denk je meteen aan twee poppetjes van een bruid en een bruidegom, maar er zijn ook heel wat andere opties. Zo kun je zonder veel moeite zelf een taarttopper maken!

Zelfgemaakte polaroid taarttopper

Een taarttopper maakt de bruidstaart helemaal af. Natuurlijk kun je er een kopen die speciaal voor bruiloften is bedoeld, maar het is nog leuker om je eigen taarttopper te maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen met één of meer leuke polaroid foto´s van jullie samen. Je zou deze foto´s bijvoorbeeld tijdens de verlovingsshoot kunnen (laten) maken. Gewone foto´s kun je af laten drukken als polaroid, dus je zou ook oude foto´s van jullie kunnen gebruiken.

Natuurlijk zouden jullie de foto´s ook op de dag van de bruiloft zelf kunnen maken. Het voordeel aan polaroid is immers dat deze foto´s binnen een paar seconden klaar zijn. Op deze manier komt er toch een bruid en een bruidegom op jullie bruidstaart te staan, maar dan wel een stuk persoonlijker! De polaroid foto´s kun je vastzetten met een klemmetje en zo in de taart steken. Zo heb je een zelfgemaakte polaroid taarttopper. Persoonlijker dan dit kan jullie bruidstaart bijna niet worden!

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

One comment to “Leuk idee: Polaroid taarttopper voor de bruidstaart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *