Leuk idee: Polaroid foto´s als taarttopper

Taarttopper met polaroid foto´s

Ben je nog op zoek naar een leuke taarttopper voor op jullie bruidstaart? Natuurlijk kun je  er twee poppetjes op zetten van een bruid en een bruidegom, maar het is veel leuker om het wat persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld met polaroid foto´s! 

De bruidstaart is een bijzonder onderdeel van jullie bruiloft. Veel bruidsparen kiezen voor een taart in verschillende lagen die ze samen kunnen aansnijden tijdens de receptie. Je maakt zo´n mooie taart helemaal af met een taarttopper. Denk je nu meteen aan twee poppetjes in de vorm van een bruid en bruidegom? Het kan ook anders!

Zelfgemaakte taarttopper

Een taarttopper maakt de bruidstaart helemaal af. Natuurlijk kun je er een kopen die speciaal voor bruiloften is bedoeld, maar het is nog leuker om je eigen taarttopper te maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen met één of meer leuke polaroid foto´s van jullie samen. Je zou deze foto´s bijvoorbeeld tijdens de verlovingsshoot kunnen (laten) maken. Gewone foto´s kun je af laten drukken als polaroid, dus je zou ook oude foto´s van jullie kunnen gebruiken.


Natuurlijk zouden jullie de foto´s ook op de dag van de bruiloft zelf kunnen maken. Ze worden immers meteen afgedrukt. Op deze manier komt er toch een bruid en een bruidegom op jullie bruidstaart te staan, maar dan wel een stuk persoonlijker! De polaroid foto´s kun je vastzetten met een klemmetje en zo in de taart steken. Persoonlijker dan dit kan jullie bruidstaart bijna niet worden!

Heb jij nog een leuk idee voor een originele taarttopper? 

One comment to “Leuk idee: Polaroid foto´s als taarttopper”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *