In 2018 hebben weer heel wat bijzondere bruiloften plaatsgevonden. Bij Bruiloft Inspiratie hebben we dagelijks de mooiste bruidsparen, meest romantische verhalen en beste ideeën met jullie gedeeld. Op de laatste dag van dit jaar is het tijd om terug te blikken. Wat waren de meest populaire trouwblogs op onze website? 

Wanneer jullie een bruiloft aan het plannen zijn, kunnen jullie waarschijnlijk wel wat inspiratie gebruiken. Bang dat je het afgelopen jaar wat gemist hebt? Geen probleem, wij hebben een handig overzichtje voor je gemaakt. Dit zijn de meest populaire trouwblogs van 2018!

#1. 75 Unieke bruiloft ideeën voor de dag van jullie dromen

Natuurlijk is jullie bruiloft sowieso een super bijzondere dag. Steeds meer bruidsparen zijn echter ook op zoek naar een unieke toevoeging die hun bruiloft extra speciaal maakt. Daarom maakten wij een lijstje met 75 unieke bruiloft ideeën voor de dag van jullie dromen. Deze blog met originele, creatieve en soms wat gedurfde ideeën staat bovenaan de meest populaire trouwblogs van het afgelopen jaar.

#2. 7 Goedkope trouwjurken voor minder dan 200 euro

Goedkope trouwjurken

Fotocredits: Zie blog

Bijna iedere vrouw droomt er wel van om ooit te trouwen in een prachtige witte trouwjurk. Helaas kosten deze jurken flink wat geld. Trouwen jullie met een beperkt budget? Dan biedt dit blog over 7 Goedkope trouwjurken voor minder dan 200 euro misschien een oplossing. Een mooie trouwjurk hoeft immers geen duizenden euro´s te kosten!

#3. 16 Foto´s die ieder bruidspaar moet hebben

Foto´s van bruidspaar

Fotograaf: Suegraphy

De fotograaf loopt als het goed is de hele dag rond om zo veel mogelijk mooie momenten vast te leggen. Het is leuk wanneer dit zo spontaan mogelijk gaat, dat levert immers de mooiste beelden op. Toch is het ook altijd handig om de trouwfoto´s een beetje voor te bereiden. Het is bijvoorbeeld slim om vooraf vast te bedenken waar jullie zeker foto´s van willen hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van bijzondere momenten zoals het aantrekken van de trouwjurk, de first look en het omdoen van de ringen? Bang dat je iets vergeet? Check dan even deze 16 Foto´s die ieder bruidspaar moet hebben!

#4. Trash the dress voor bruidsparen met flink wat lef

Nog geen idee wat je na de bruiloft met je trouwjurk wilt doen? Dan zou je een trash the dress fotoshoot kunnen overwegen. Hierbij maak je je trouwjurk lekker smerig, bijvoorbeeld met water, verf of gekleurd poeder. Dit levert waanzinnig mooie beelden op! Heel wat bruidsparen hebben het afgelopen jaar inspiratie opgedaan voor deze fotoshoot met het blog Trash the dress voor bruidsparen met flink wat lef.

#5. Jullie getuigen vragen op 9 originele manieren

De getuigen vervullen een belangrijke taak op jullie bruiloft. Als het goed is kiezen jullie hier dan ook vrienden of familieleden voor die heel veel voor jullie betekenen. Het is een hele eer om getuige te mogen zijn, dus is het leuk om dit op een bijzondere manier te vragen. Met deze 9 originele manieren om jullie getuigen te vragen zit je zeker goed!

#6. Cheesecake fans: Dit is jullie favoriete bruidstaart!

Bruiloft cheesecake

Fotocredits: Cooking Classy (links) Wall Flower Girl (rechts)

Er worden steeds vaker alternatieven gezocht voor de traditionele bruidstaart. Niet ieder bruidspaar kiest meer voor een stapeltaart, in plaats daarvan worden ook steeds vaker kleine taartjes of cupcakes uitgedeeld. Zijn jullie ook zo gek op cheesecake? Dan is het blog Cheesecake fans: Dit is jullie favoriete bruidstaart! vast wat voor jou.

#7. Afsluiting van jullie trouwfeest: Dit zijn de leukste ideeën

Op een bruiloft wordt ´s avonds vaak flink gefeest, maar hoe sluit je zo´n mooie dag daarna af? Er zijn heel wat spetterende manieren om jullie trouwdag te eindigen. Je vindt ze in het blog Afsluiting van jullie trouwfeest: Dit zijn de leukste ideeën.

#8. Trouwjurken passen: 5 Dingen die iedere bruid zou moeten weten

Het moment dat je de trouwjurk van je dromen gaat uitzoeken, is natuurlijk erg bijzonder. Veel bruiden nemen daarom hun moeder, zus of beste vriendinnen mee naar de bruidswinkel. Wil je je goed voorbereiden? Lees dan ook het blog Trouwjurken passen: 5 Dingen die iedere bruid zou moeten weten.

#9. Trouwring en verlovingsring: Zo maak je een setje!

Ben je ten huwelijk gevraagd met een prachtige verlovingsring? Dan is het eigenlijk zonde om bij jullie bruiloft plaats te moeten maken voor een trouwring. In plaats daarvan kun je deze twee bijzondere ringen ook met elkaar combineren. Je leest er alles over in het blog Trouwring en verlovingsring: Zo maak je een setje! 

#10. 5 Tips voor het dragen van hoge hakken op een bruiloft

Natuurlijk wil je een paar prachtige trouwschoenen onder je trouwjurk, maar het is ook fijn als je daar een beetje gemakkelijk op kunt lopen. Dat veel vrouwen toch voor een paar killer heels kiezen, blijkt wel uit de nummer 10 van deze lijst met populaire trouwblogs: 5 Tips voor het dragen van hoge hakken op een bruiloft.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *