In 2016 hebben weer heel wat mooie bruiloften plaatsgevonden. We hebben prachtige real weddings opgestuurd gekregen en de mooiste styled shoots mogen bewonderen. Met al deze leuke ideeën hebben we veel bruidsparen kunnen inspireren. Alleen wat waren nou de populairste trouwblogs van het afgelopen jaar?

Prachtige bruidsparen, leuke DIY´s, eindeloze inspiratie en handige tips, we hebben het afgelopen jaar van alles met jullie gedeeld op het gebied van trouwen. Sommige blogs worden vaker gelezen dan anderen, maar er zijn er een paar die er echt uitspringen.

Top 5 meest populaire trouwblogs

Ook dit jaar hebben we weer een top 5 opgesteld van blogs die het meest gelezen zijn. De blogs uit deze top 5 worden hier onder van beneden naar boven beschreven.

Populairste trouwblogs nummer 5Het moment dat jullie verloven, is natuurlijk magisch. Daarna kunnen jullie het goede nieuws aan familie en vrienden gaan vertellen. Maar hoe doe je dat op een leuke manier? In de blog Hoe vertel je dat je gaat trouwen? worden wat leuke tips gegeven.

 

Populairste trouwblogs nummer 4En als je dan een bruiloft moet gaan plannen, kun je wel wat hulp gebruiken. Want waar moet je eigenlijk mee beginnen? Wij maakten een handige bruiloft checklist voor je zodat je zeker niets zult vergeten.

 

Populairste trouwblogs nummer 3Op de derde plek in de top 5 komt een blog over het schrijven van eigen geloften. Dit is een prachtige manier om jullie trouwceremonie extra persoonlijk te maken. Lijkt het je lastig om zelf geloften te bedenken? Wij helpen je een handje op weg en geven een aantal slimme tips.

 

Populairste trouwblogs nummer 2Als andere mensen gaan trouwen, is het wel zo leuk om een cadeau mee te nemen voor het bruidspaar. Tegenwoordig maak je weinig stellen nog blij met huishoudelijke apparaten. Op veel trouwuitnodigingen is dan ook een envelopje te vinden waarmee het bruidspaar duidelijk maakt dat ze het liefst geld zouden willen ontvangen als huwelijkscadeau. Makkelijk voor jou, maar wel een beetje saai om te geven. Daarom delen wij je een aantal tips om geld op een leuke manier cadeau te geven.

 

Populairste trouwblogs nummer 1En als je dan geld cadeau geeft aan het bruidspaar, wat voor bedrag geef je dan? Een veelgestelde vraag en daarom ook de meest populaire blog van het afgelopen jaar. Ondanks dat het lastig is om een precies bedrag te noemen, kunnen we natuurlijk wel richtlijnen geven.

 

Bruiloft Inspiratie wenst iedereen een gezond en liefdevol 2017 vol romantiek en misschien wel de dag van jullie leven. Hopelijk zien we jullie ook volgend jaar weer terug op onze site zodat we nog meer inspiratie met jullie kunnen delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *