Prachtige bruidskapsels met pony

Heb je een pony en ga je binnenkort trouwen? Of lijkt het je juist leuk om eens heel wat anders met je haar te doen? Pony´s kunnen zorgen voor een leuk en fris bruidskapsel. Wij geven je wat tips en laten je de mooiste voorbeelden zien!

Bij sommige vrouwen staat een pony prachtig en voegt dit echt iets toe. Het kan dan heel leuk zijn om deze pony te gebruiken bij het kiezen van een geschikt bruidskapsel. Er zijn namelijk heel wat leuke mogelijkheden.

Rechte pony

Een rechte pony die tot net boven je ogen valt, kan een prachtig effect hebben als bruidskapsel. Je kunt dit combineren met een mooie, hoge knot, een vlecht of juist losse lokken.

Schuine pony

In plaats van een rechte pony kun je ook voor de schuine variant kiezen. Dit zorgt voor een romantisch bruidskapsel. Doordat je haar op verschillende hoogtes hangt, geeft dit ook een speels effect. Dit is overigens leuk te combineren met een mooi haaraccessoire, zoals een bloem of een diadeem.

Nog een aantal goede tips

Bij sommige vrouwen staat een pony prachtig, maar let op: dit is niet bij iedereen het geval. Ga dus niet vlak voor de bruiloft naar de kapper om een heel nieuw kapsel uit te proberen. Het zou jammer zijn wanneer het totaal niet blijkt te staan! Probeer dit liever een aantal maanden eerder uit zodat je haar nog tijd heeft om weer wat langer te groeien. En laat je haar ook zeker niet te kort knippen. Er later nog een stukje extra af laten halen is geen enkel probleem. Haar er bij plakken wordt echter een stuk lastiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *