Het is leuk om de tafels tijdens het diner op jullie bruiloft mooi te decoreren. Hierbij kun je ook wat extra aandacht besteden aan de stoelen van de bruid en bruidegom. Deze stoelen kun je bijvoorbeeld decoreren door bloemen toe te voegen.

Stoeldecoratie heeft een mooi effect. Je kunt dit gebruiken voor de stoelen tijdens de ceremonie, maar ook tijdens het diner is het leuk om de stoel van de bruid en bruidegom er uit te laten springen. Bloemen zijn heel geschikt om voor deze decoratie te gebruiken. Wij hebben wat mooie voorbeelden voor je gevonden.

Bloemen als stoeldecoratie

Met een aantal bloemen verander je een stoel compleet. Het is leuk om hiervoor bloemen te gebruiken die in je bruidsboeket voorkomen of die de themakleuren van jullie bruiloft hebben. Hiervoor kun je de bloemist om hulp vragen. Met wat groen tussen de bloemen maak je het geheel helemaal af. Je kunt de bloemen en het groen met visdraad aan de stoelen bevestigen.

Combinatie van bloemen en stof

Je kunt ook een mooi stofje zoals organza combineren met een aantal bloemen. Hiermee maak je de stoelen helemaal bijzonder! In het midden knoop je de stof bij elkaar en bevestig je een aantal bloemen. Je kunt ze vastzetten met een mooi lint. Handige tip: In onze IKEA bruiloft hacks raadden we eerder al de vitrage gordijnen van IKEA aan als backdrop. Je zou ze ook als een goedkope mogelijkheid voor de stoeldecoratie kunnen gebruiken! Natuurlijk zou je ook een bezoekje kunnen brengen aan de markt om een leuk stofje te vinden wat niet te veel kost.

Stoeldecoratie met bloemen en stof

Fotograaf: Becca Borge via Ruffled

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *