Printje als opvallende eyecatcher voor de bruidegom

Op een bruiloft gaat de meeste aandacht uit naar de jurk van de bruid. Maar natuurlijk doet het uiterlijk van de bruidegom er ook toe! Als bruidegom kun je gaan voor een mooi pak in een rustige kleur, maar het is leuk om ook te spelen met printjes. Zo kan een printje op je stropdas of overhemd je trouwoutfit extra bijzonder maken!

Een trouwpak ziet er al snel erg zakelijk uit. Door een leuk printje toe te voegen, geef je het geheel een heel andere uitstraling. Zo kun je een stropdas met een bijzonder printje nemen of kiezen voor een opvallend overhemd. Een beetje gewaagd is het wel, maar wat ziet het er gaaf uit!

Printje combineren

In veel gevallen is de bruidegom gekleed in rustige, onopvallende kleuren. Stijlvol, maar niet zo spannend. In plaats daarvan kun je ook voor felle kleurtjes of zelfs opvallende patronen gaan. Streepjes, ruitjes, bloemetjes, het kan allemaal! Let er wel op dat het geheel niet te druk wordt, zeker in combinatie met jouw jurk of de themakleuren van jullie bruiloft. Wanneer je bijvoorbeeld voor een druk overhemd gaat, kun je dit combineren met een stropdas in een enkele kleur. Liever een printje op je stropdas? Dan kun je het overhemd juist wat rustiger houden. Toch kan ook de combinatie van twee printjes een extra gaaf effect geven. Experimenteer er dus lekker op los en vergelijk verschillende opties met elkaar!

Overhemd met printje bruidegom

Fotograaf: Anushé Low via London Bride

Andere leuke ideeën voor de bruidegom

Wil je liever op een andere manier een unieke touch aan je trouwoutfit geven? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van sokken met een gave opdruk, een houten vlinderstrik of vintage bretels? Ook met kleine details zoals de manchetknopen kun je jouw trouwoutfit net even anders maken. Er zijn genoeg leuke ideeën te bedenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *