Programmaboekje bruiloft

Fotograaf: Angela Renée via Brit + Co

5 Leuke programmaboekje ideeën voor jullie bruiloft

Het programmaboekje wordt uitgedeeld tijdens de ceremonie zodat de gasten kunnen lezen hoe de dag gaat verlopen en wie alle belangrijke personen zijn op de bruiloft. Een simpel geprint boekje of blaadje is in principe voldoende, maar je kunt er ook iets leuks en creatiefs van maken. Wij hebben 5 leuke programmaboekje ideeën voor je op een rijtje gezet!

Het programmaboekje is ideaal om een persoonlijke touch  aan jullie ceremonie te geven. Je kunt hier niet alleen informatie over de bruiloft in kwijt, maar ook foto´s en leuke anekdotes. Naast de standaard opvulling van het programmaboekje kun je zo creatief zijn als je zelf wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze programmaboekje ideeën?

Groot krijtbord

Wil je flink wat papier en drukkosten besparen? Maak dan zelf een groot krijtbord waar je alle informatie op vermeldt. Met deze DIY voor krijtbordletters maak je er een sierlijk geheel van. Je kunt dit krijtbord vervolgens op de plek van jullie ceremonie plaatsen zodat alle gasten het kunnen zien.

Persoonlijke krant

Toch liever een geprint programmaboekje dat jullie klaar kunnen leggen op de stoelen van de gasten? Een origineel idee is het maken van een persoonlijke krant waar alle informatie in komt te staan. Je kunt hier ook meteen wat spelletjes in kwijt die de gasten kunnen doen als ze op het bruidspaar wachten.

Hippe infographic

Aan de hand van getallen en datums die voor jullie belangrijk zijn, kun je een kleurrijke infographic maken. Bereken bijvoorbeeld hoe lang jullie al samen zijn en hoeveel dagen jullie precies verloofd zijn. De dag dat jullie een relatie kregen, de dag dat jullie je hebben verloofd en de trouwdatum zijn natuurlijk ook leuk om te vermelden.

Programmaboekje ideeën infographic

Fotograaf: She Wanders via Brides

Serie foto´s

Even gek doen met z´n tweeën in het fotohokje? Een simpel programmaboekje maak je heel persoonlijk met wat fotootjes van jullie samen. Je kunt ze er op plakken of vast zetten met een knijpertje. Dit geeft een leuk, speels effect!

Tijdlijn met alle tijdstippen

En dan de laatste van onze programmaboekje ideeën: Een tijdlijn met alle belangrijke tijdstippen op jullie bruiloft. Het is simpel, overzichtelijk en je kunt het gemakkelijk zelf maken. Met kleine illustraties maak je de tijdlijn helemaal af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *