Botanical bruiloft in Amsterdam

Real Wedding: Botanical bruiloft in Amsterdam

Het botanical thema is de laatste tijd erg populair. Niet alleen zijn er steeds meer trouwkaarten te zien met prachtige planten en bloemen, ook komen er soms complete bruiloften in dit thema voorbij. De Amsterdamse botanical bruiloft van Emily en Matt is hier een prachtig voorbeeld van.

Emily en Matt combineerden voor hun bruiloft de drukte van de stad Amsterdam met een natuurlijk botanical thema. Fotografen Ramon en Hermine van Mon et Mine mochten deze dag van begin tot einde bijwonen.

Start van de dag

Emily begon haar bruiloft samen met haar bruidsmeisjes in een chique hotelkamer. Hier trok ze niet alleen haar trouwjurk aan, maar ook een paar prachtige Jimmy Choo trouwschoenen. Ondertussen verbleef Matt in hun eigen appartement om zich hier in alle rust aan te kleden.

Trouwen in Amsterdam

Wanneer je elkaar het jawoord geeft in onze hoofdstad, hoort daar natuurlijk een boottocht over de Amsterdamse grachten bij. Een ideale manier om naar de trouwlocatie te gaan, want zo heb je geen last van het drukke verkeer en de parkeerproblemen!

Botanical bruiloft ceremonie

Met het bootje arriveerde het bruidspaar bij De Hangar, een prachtige trouwlocatie in Amsterdam Noord. Hier vond de ceremonie plaats onder een witte tent aan het water. De decoratie was volledig in het botanical thema, overal waren de mooiste tropische planten en bloemen te vinden. Wat een gaaf idee!

Spetterend trouwfeest

Na een gezellig shared dinner met heerlijke gerechten eindigde de bruiloft met een spetterend trouwfeest waarbij alles uit de kast werd getrokken om er een onvergetelijke avond van te maken. Niet alleen was er een geweldige band ingehuurd, ook had het bruidspaar een opvallende LED-dansvloer geregeld waardoor alle voetjes van de vloer gingen!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder de foto´s van deze prachtige botanical bruiloft:Betrokken leveranciers
Fotograaf: Mon et Mine
Weddingplanners: Belmont Events
Visagist & Hair artist: Niki Vos
Trouwlocatie: Hangar Amsterdam
Trouwjurk: Bloomfeld
Trouwschoenen: Jimmy Choo
Bloemen: A.P. Bloem
Band: Je veux flâner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.