Real Wedding: Bruiloft in Kasteel Groot Buggenum

Midden in Limburg staat het sprookjesachtige kasteel Groot Buggenum. In dit bijzondere gebouw met prachtige witte gevels gaven Desiree en Gerard elkaar het jawoord. Laat je inspireren door de foto´s van hun kleurrijke bruiloft!

Trouwen in een Limburgs kasteel, het klinkt als een sprookje! Fotografen Ramon en Hermine van Mon et Mine mochten deze bijzondere bruiloft vastleggen.

Voorbereidingen op Kasteel Groot Buggenum

De bruiloft van Desiree en Gerard begon ´s ochtends meteen al in het kasteel waar de eerste voorbereidingen getroffen werden. Niet alleen moesten de bruid en bruidegom zich verkleden, maar ook hun zoontjes (3 en bijna 5 jaar oud) werden mooi gemaakt voor de bruiloft. Zij speelden dan ook een belangrijke rol op de trouwdag van hun ouders en mochten zelfs de ringen naar voren brengen!

Een kleurrijke dag

Ondanks de regenbuien was het een kleurrijke dag. Niet alleen in het bruidsboeket zaten kleurrijke bloemen verwerkt, maar ook in het haar van de bruid en op de trouwlocatie waren ze te vinden. Zelfs de trouwringen werden gefotografeerd met een aantal prachtige bloemen op de achtergrond! Ook de bruidstaart zag er vrolijk en kleurrijk uit.

Onverwachte openingsdans

Als afsluiting van de trouwdag had het bruidspaar als verrassing voor de gasten een spectaculaire openingsdans voorbereid. Wat een leuk idee! Tot slot werd er ook nog een mooie foto in het donker gemaakt.

Ben je benieuwd naar de foto´s van deze prachtige bruiloft in Kasteel Groot Buggenum? Wij hebben ze hier voor je verzameld:

Real wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot BuggenumReal Wedding in Kasteel Groot BuggenumReal wedding Kasteel Groot Buggenum
Betrokken leveranciers
Locatie: Kasteel Groot Buggenum
Cateraar: Ria Joosten
Bruidstaart: Éclair
Bruidsjurk: Engels Bruidsmode
Pak/Schoenen: Cossmo
Fotografie: Mon et Mine
Videograaf: Younique film
Visagie: Pour Elle
Kapper: Houben hair and colour, Mieke Priems-Houben (uit De Mortel)
Nagels: Moninails
Bloemen/bruidsboeket: Cobi Natuurlijk Bijzonder
Openingsdans: Nathalis
DJ.: Fuif en Geluid & Ruud Verhaag
Uitnodiging: Anke Huijnen uit Thorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.