Retro bruiloft met koffie en Opstroopwafels

Koffieblond 3_Bruiloft InspiratieRetro is een ontzettend leuk thema voor jullie bruiloft. Wie vindt het immers niet leuk om zo nu en dan eens terug te gaan in de tijd? Onlangs ontdekten wij een bedrijfje dat goed aansluit op dit thema. Het Rotterdamse Koffieblond serveert koffie en Opstroopwafels op bruiloften, maar dan met een retro tintje. 

Hoe Hollands wil je het hebben? Een warm kopje koffie met een overheerlijke stroopwafel er bij. Een fijne start van de dag, of een leuke manier om jullie huwelijk te vieren!

Retro koffie

Koffieblond staat bekend om de trage retro koffie op locatie. Het duo zet handmatig koffie met behulp van retro koffiemolens en chromen waterkokers. De maling van de koffiebonen zorgt voor een directe geurbeleving. Het geheel is een grote sensatie voor jullie gasten. Niet alleen kunnen jullie iedereen blij maken met een lekker kopje koffie, ook sluit deze manier van koffie zetten helemaal aan bij een retro thema voor jullie bruiloft. Niet zo gek op koffie? Een lekker kopje thee kan natuurlijk ook!

Stroopwafels Koffieblond

Opstroopwafels in 8 verschillende smaken

Bij de koffie krijgen jullie gasten bovendien ook wat te smikkelen. De vers gebakken Rotterdamse Opstroopwafels zijn wellicht wat anders dan je gewend bent. Deze bijzondere versie van de stroopwafel met een stoere, ruige buitenkant en een heerlijk zachte binnenkant is namelijk in maar liefst 8 verschillende smaken te verkrijgen:

  • OPSTROOP, pittige anijs
  • PUMPKIN SPICE, pittige kaneel
  • NATUREL
  • ROZEMARIJN / ZEEZOUT
  • KOKOS
  • SPEK, uitgebakken & beter geleefd
  • PECAN, grove stukken noot
  • CHOCOLADE ZEEZOUT, puur

Ontvangst met koffie

Dit “Koffietheater van het Sentiment” is op heel wat manieren op jullie bruiloft te gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld leuk om de koffie te schenken als ontvangst van de gasten in retro stijl. Tijdens de receptie of na het diner (bijvoorbeeld als vervanging van het dessert) kan Koffieblond ook een leuke verrassing zijn voor de gasten.

Retro koffie Koffieblond

Wat vind jij van Koffieblond? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *