Sangria station

Fotocredits: One Hope Wine

Sangria station op jullie bruiloft

Bij een zomerse bruiloft horen zomerse drankjes. Er zijn heel wat lekkere soorten verfrissing mogelijk. Als je het echte vakantiegevoel naar jullie bruiloft wilt halen, dan is een Sangria station een goed idee.

Hoe heerlijk zou het zijn als iedereen zich op jullie bruiloft in Spaanse sferen kan wanen? Het gevoel van de Spaanse Costa, maar dan gewoon in Nederland! Het kan met heerlijke zelfgemaakte Sangria. Dit is een drankje met Spaanse rode wijn als basis aangevuld met een frisdrank of bruisend water, een likeur of andere sterke drank en natuurlijk vers fruit.

Sangria station

Fotocredits: Kojo Designs

Sangria station

Natuurlijk kun je de kannen meteen voor de gasten klaarzetten, maar het is extra leuk om er een bar van te maken waar de gasten hun eigen drankje kunnen samenstellen. Alle losse ingrediënten kun je mooi presenteren in verschillende glazen en schalen. Schenk de wijn bijvoorbeeld in grote kannen en laat de gasten zelf allerlei soorten fruit toevoegen. Het is helemaal leuk wanneer ze dit in een bijzonder glas of een Mason Jar kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *