Met deze save the dates zal niemand jullie trouwdatum vergeten!

Trouwkaarten verstuur je zo´n 6 tot 8 weken voor de bruiloft. Natuurlijk zou het zonde zijn als er veel mensen niet blijken te kunnen, daarom is het slim om de datum al ruim tevoren bekend te maken. Dit kun je op een leuke manier doen door een save the date kaart te versturen. 

Save the dates zijn kaarten die je al een paar maanden voor jullie bruiloft kunt versturen. Deze kaart is meestal wat simpeler dan de echte trouwkaart en draait vooral om de datum van jullie bruiloft. Er staan nog geen details op deze kaart, maar de gasten kunnen jullie datum op deze manier wel vast in hun agenda zetten. Wij hebben wat leuke save the dates voor je verzameld waarmee je zeker weet dat niemand jullie trouwdatum zal vergeten!

Fotoshoot met ballonnen

Het is leuk om voor jullie save the date een mooie foto te laten maken door de fotograaf. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een verlovingsshoot. De trouwdatum kunnen jullie later zelf aan de foto toevoegen, maar het is ook leuk om hem op grote ballonnen te zetten die jullie vast kunnen houden.

Save the date met ballonnen

Fotograaf: Rachel Havel

Datum op de schoenen

Een andere leuke manier om de datum op de foto te laten zien, is door hem op de zool van jullie schoenen te schrijven met krijt of stift. Je kunt hiervoor een paar stoere cowboylaarzen gebruiken, maar high heels geven ook een leuk effect!

Filmposter

Zijn jullie gek op films? Dan is het een gaaf idee om de poster van jullie favoriete film na te maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Mr & Mrs Smith poster? Het is helemaal leuk wanneer jullie de save the dates ook echt op posterformaat laten printen en via een koker naar de gasten versturen.

Stoepkrijt

Met stoepkrijt kun je heel wat leuke dingen doen. Teken jullie save the date bijvoorbeeld op de weg en maak een foto van bovenaf.

Jullie favoriete sport

Hebben jullie een gezamenlijke favoriete sport? Dan kun je die terug laten komen in de save the date. Gebruik bijvoorbeeld een rugbybal, voetbal of tennisbal om de datum op te zetten.

Sturen jullie ook save the dates naar jullie gasten? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *