Twee keer bruid op schommel

Fotocredits: Zie hieronder

Schommel als romantische decoratie op jullie bruiloft

Vond je het als klein meisje ook zo heerlijk om te schommelen? Het lijkt misschien een beetje gek, maar met je bruidsjurk aan is dit weer even net zo leuk als vroeger. Bovendien is een schommel heel goed te gebruiken als decoratie of als decor voor jullie trouwfoto´s. Wij laten je wat prachtige voorbeelden zien!

Hebben jullie een prachtige, zomerse buiten bruiloft in gedachten? Dan is het leuk om de trouwlocatie ook buiten mooi te decoreren. Dit kan bijvoorbeeld door een grote houten schommel op te hangen in een van de bomen. Deze schommel geeft een romantische uitstraling en je kunt hem bovendien handig gebruiken voor het maken van extra bijzondere trouwfoto´s!

Waar kunnen jullie de schommel voor gebruiken?

Een schommel is leuk om te gebruiken voor de trouwfoto´s. Je kunt hier als bruid prachtige foto´s op laten maken, waarbij je trouwjurk een extra bijzonder effect geeft.  Wanneer je een brede schommel kiest, kunnen jullie er zelfs samen op zitten. Super romantisch! Zodra de fotoshoot klaar is, kan het leuk zijn om de kinderen die op jullie bruiloft aanwezig zijn nog even te laten schommelen. Zo heb je meteen een leuke activiteit om ze bezig te houden. Zijn er geen kinderen aanwezig? Dan heb je in ieder geval een mooi stukje decoratie!

Geven jullie elkaar buiten het jawoord? Als er een grote boom in de buurt staat, zouden jullie hier ook twee schommels in kunnen hangen waar jullie tijdens de ceremonie op kunnen zitten. Een grote schommelbank is ookeen leuk idee!

Decoreren met bloemen

Een simpele houten schommel kan al een leuk effect hebben, maar hij wordt helemaal romantisch wanneer jullie hem mooi (laten) decoreren. Dit kan bijvoorbeeld door bloemen of stukken stof aan de touwen te bevestigen. Hierdoor krijgt hij meteen een heel andere uitstraling. Er zijn ook bedrijven die schommels verhuren die speciaal voor bruiloften bedoeld zijn. Zo krijg je een heel bijzonder exemplaar dat prachtig gedecoreerd is. Op deze manier wordt jullie schommel een echte eyecatcher.

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben wat mooie voorbeelden van schommels als bruiloft decoratie voor je geselecteerd:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *