Sexy rode lippen als bruidsmake-up

Veel bruiden kiezen voor een natural look op hun bruiloft. Toch kan opvallende bruidsmake-up juist heel mooi zijn. Rode lippen zijn niet alleen heel sexy, ze kunnen er ook stijlvol uit zien.

Natuurlijk is een natural make-up look hartstikke mooi, maar soms is het ook leuk om wat extra kleur toe te voegen. Wil jij iets anders dan de standaard bruidslook? Ga dan voor felle rode lippen of juist een dieprode kleur. Dit staat prachtig in combinatie met een witte trouwjurk.

Rode lippen

Er zijn heel wat tinten rood waar je uit kunt kiezen. En ook al is het een opvallende kleur, toch zijn rode lippen goed te combineren op veel verschillende manieren. Zo past een rode lipkleur goed bij een klassieke of vintage stijl, maar kun je het ook dragen op een moderne bruiloft. En of je nu trouwt in de winter of in de zomer, rode lippenstift kan eigenlijk altijd!

Waar moet je op letten?

Natuurlijk is er wel een aantal dingen waar je even rekening mee moet houden als je kiest voor een opvallende lipkleur. Met felle make-up is het bijvoorbeeld aan te raden om niet te groot uit te pakken met accessoires. Het geheel wordt al snel te druk. Je lippen zelf vallen genoeg op en het is dan ook niet nodig om de nadruk ook nog eens op iets anders te leggen.

Zorg er daarnaast voor dat je lippen bijgewerkt worden gedurende de dag. Het zou jammer zijn wanneer de lippenstift vervaagt en het resultaat hierdoor een stuk minder wordt. Het beste kun je er voor zorgen dat je lippenstift de hele dag met je mee gaat.

Bruid met rode lippen

Fotograaf: Codrean Photography & Films via Le Magnifique Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *