Sieraden die jullie bruidsmeisje laten stralen

Bruidsmeisjes maken jullie bruiloft extra bijzonder, zeker wanneer het om jullie eigen dochter(s) gaat. Met een hoog schattigheidsgehalte zullen ze de nodige aandacht van de gasten krijgen. Natuurlijk mogen ze er op deze dag ook uitzien als een mini versie van de bruid. Met een prachtig jurkje én mooie sieraden.

Voor een bruidsmeisje is een bruiloft een bijzondere dag. Ze zal trots rondlopen in haar mooie kleertjes en zich een echte prinses voelen. Met een speciaal sieraad om zal ze helemaal stralen!

Sieraden voor bruidsmeisjes

Een bruiloft is best een beetje spannend voor jullie bruidsmeisje en het is daarom een leuk idee om haar op de ochtend van jullie bruiloft te verrassen met een mooi sieraad. KAYAsieraden.nl heeft zich gespecialiseerd op het gebied van sieraden voor bijzondere momenten. Je kunt hier dan ook heel wat mooie armbandjes en kettingen voor jouw bruidsmeisje vinden.

Deze sieraden kun je extra bijzonder maken door ze te laten graveren, bijvoorbeeld met jullie trouwdatum, namen of een bijzondere tekst. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige infinity ketting met de naam van het bruidsmeisje en de datum van de bruiloft er in?

Infinity ketting bruidsmeisje

Sieraad voor de bruid en het bruidsmeisje

Helemaal bijzonder is het om als bruid hetzelfde sieraad te dragen als je bruidsmeisje. Zo kan iedereen meteen zien dat jullie bij elkaar horen. Wat zal ze trots zijn! KAYA ontwerpt voor alle sieraden twee versies: één voor het bruidsmeisje en één voor de bruid.

Op de bruiloft kunnen jullie dan ook samen stralen in dezelfde sieraden. Bijvoorbeeld door allebei een glinsterend armbandje te dragen. Een grote versie voor de bruid en een kleinere versie voor het bruidsmeisje: samen vormen ze de perfecte combinatie.

Wij ontvingen de twee ´flower power´ armbandjes van KAYA, gemaakt met glinsterende zoetwaterparels. Dat deze armbandjes perfect zijn om te dragen op een bruiloft, zagen we meteen. Houd onze website goed in de gaten, want binnenkort mogen we ook een set van deze prachtige armbandjes weggeven!

Als bedankje en herinnering

Sieraden zijn niet alleen leuk voor het bruidsmeisje om te dragen op jullie bruiloft, maar ze zijn ook heel geschikt om te geven als bedankje. Een armbandje of kettinkje kan ze namelijk nog langer blijven dragen en het is bovendien een aandenken aan jullie trouwdag. Zeker wanneer jullie het sieraad laten graveren, is dit een mooie herinnering aan een heel bijzondere dag. Wat zal ze blij zijn met zo´n uniek cadeau!

Dit blog is in samenwerking met KAYA sieraden tot stand gekomen.

Reacties (1)
  1. Hallo.
    Wat een leuke blog. Ook voor de kinderen is het een grote mooie dag. Mijn bonusdochter leeft er al maanden naar toe Toen ik ze net kende (5jaar oud ) zei ze al dat we gingen trouwen. Vandaar vindt ik dat ze dit mooie armbandje wel mag winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *