Cowboylaarzen bruiloft

Fotograaf: Frozen Exposure Photo & Cinema via Wedding Wire

Slim idee: Laarzen onder je trouwjurk

Er zijn heel wat soorten trouwschoenen om uit te kiezen. Sommige bruiden gaan voor de klassieke witte trouwschoenen met een lage hak. Anderen kiezen voor ballerina´s, high heels of zelfs All Stars. Trouw je in de wintermaanden? Dan zijn laarzen zeker geen gek idee! 

Het is belangrijk om een goede keuze te maken als het op de trouwschoenen aan komt. Tenslotte wil je dat ze leuk staan op de trouwfoto´s, maar je zult er ook de hele dag op moeten lopen. Daarom is het belangrijk de juiste mix te vinden tussen stijlvol en comfortabel.

Cowboylaarzen

Stoer en toch vrouwelijk? Dan is een paar cowboylaarzen een leuk idee voor onder je trouwjurk. Ze lopen heerlijk, zijn lekker warm en staan ontzettend leuk. Hier houd je het zonder problemen de hele bruiloft op vol!

Cowboylaarzen met blauw strikje

Fotograaf: Studio 83 Wedding Photography via Borrowed & Blue

Laarzen voor een winterse bruiloft

Gaan jullie voor een echte winter bruiloft? Dan kan een paar laarzen met een dikke, warme binnenkant natuurlijk niet ontbreken. Zo weet je zeker dat je geen koude voeten krijgt en is zelfs sneeuw geen enkel probleem! Overigens kunnen winterse laarzen nog steeds heel leuk staan onder een trouwjurk.

Regenlaarzen

Heel stijlvol zijn ze niet, maar daarom misschien juist wel weer leuk. Regenlaarzen zijn bovendien super praktisch wanneer jullie op een regenachtige dag trouwen. Ze zijn in allerlei hippe kleuren verkrijgbaar, dus je kunt ze perfect laten aansluiten op je thema en met een matchende paraplu is het plaatje compleet. Overigens hoef je niet de hele dag op regenlaarzen rond te lopen, je kunt ze bijvoorbeeld afwisselen met een paar mooie pumps die je aantrekt zodra je weer droog binnen bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *