Misschien heb je wel eens gehoord van something old, something new, something borrowed, something blue. Het is een oude traditie die zegt dat iets ouds, iets nieuws, iets dat geleend is en iets blauws geluk zouden moeten brengen voor jullie huwelijk.

Doen jullie aan trouwtradities? Soms is het best leuk om iets te doen, gewoon omdat er een oude traditie aan gekoppeld is. Something blue is gemakkelijk toe te passen op jullie bruiloft.

Trouwjurk met something blue

Fotograaf: Nate Henderson Photography via Southern Weddings

Blauwe kleur

Bij deze traditie zorg je er dus voor dat je iets met een blauwe kleur toevoegt. Wanneer blauw jullie themakleur is, zal dit niet zo’n probleem zijn, maar ook wanneer jullie bruiloft in andere kleuren is, kun je toch gemakkelijk iets blauws in je kleding verwerken.

Hoe verwerk je something blue?

Het meest bekende voorbeeld is een blauwe kousenband, maar het kan ook op andere manieren. Wat dacht je van blauwe schoenen (of alleen blauwe zolen als je de kleur niet teveel op wilt laten vallen), blauwe lingerie, een blauw hartje of blauwe tekst (bijvoorbeeld de datum) in de binnenkant van je trouwjurk of iets blauws verwerkt in het boeket of je haar?

Wat vind jij van deze something blue traditie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *