Bruidspaar lachend om huwelijkscadeau

Fotograaf: Nienke van Denderen

3 Soorten huwelijkscadeaus die altijd succes hebben

Huwelijkscadeaus zijn soms best lastig om te vinden. Je wilt iets geven waar het bruidspaar echt iets aan heeft of waar ze blij van worden. Het is immers jammer wanneer ze veel cadeaus krijgen waar ze eigenlijk niet zo veel mee hebben. Omdat het lastig is om in te schatten wat het bruidspaar leuk vindt, hebben wij vast 3 verschillende soorten huwelijkscadeaus voor je op een rijtje gezet die altijd goed zijn!

Tegenwoordig zetten veel bruidsparen een envelopje op de trouwuitnodiging om aan te geven dat ze graag geld als huwelijkscadeau willen ontvangen. Dit kan een slimme oplossing zijn, omdat je zo zeker weet dat het bruidspaar blij zal zijn met jouw cadeau. Wel komt dan de vraag boven: Hoeveel geld geef je aan het bruidspaar? Daarnaast kan het zijn dat je het een beetje saai vindt om alleen geld te geven. Je kunt er voor kiezen om het geld op een leuke manier te geven, maar je kunt ook voor een ander cadeau kiezen. Met één van deze drie soorten huwelijkscadeaus zit je zeker goed!

#1. Een leuke activiteit om samen te doen

Een activiteit om samen te kunnen doen is natuurlijk altijd leuk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kookcursus, een avondje bioscoop, een ballonvaart, een dagje wellness of een lesje salsa dansen? Er zijn heel wat soorten ´dates´ te vinden die je het bruidspaar cadeau kunt doen.

#2. Een cadeau op de huwelijksreis

Staat de huwelijksreis al gepland? Dan kan het ook leuk zijn om het cadeau daar aan te koppelen. Geef het bruidspaar een leuke excursie cadeau, verwen ze met een heerlijke massage of trakteer ze op een uitgebreid ontbijt, lekkere cocktail of een romantisch etentje. Op deze manier geven jullie een stukje van de huwelijksreis cadeau!

#3. Een fotoboek om zelf in te vullen

Na de bruiloft zullen er nog heel wat mooie en bijzondere momenten volgen voor het bruidspaar. Misschien maken ze nog een flink aantal mooie reizen samen, krijgen ze kinderen of kopen ze het huis van hun dromen. Om al deze mooie momenten vast te leggen, kun je ze een fotoboek cadeau geven om zelf in te vullen. Op de eerste pagina kun de trouwuitnodiging plakken, de rest mag het bruidspaar zelf invullen in de jaren dat ze getrouwd zijn. Dit is natuurlijk een prachtige herinnering voor later!

Kun je nog wel wat meer inspiratie gebruiken? Lees dan zeker even het blog 20 Huwelijkscadeaus voor ieder budget

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *