Bruid met spijkerjasje en haar bruidegom

Stoer idee: Spijkerjasje over je trouwjurk

Als bruid zie je er al snel heel mooi en romantisch uit. Een bruidsjurk geeft de echte prinsessenlook. Het is natuurlijk leuk om je een dagje een prinses te voelen, maar sommige bruiden zijn nou eenmaal wat stoerder. Dan is een leuk spijkerjasje over je trouwjurk een goed idee!

Veel bruidsparen dromen van een warme, zomerse bruiloft, maar het weer zit in Nederland niet altijd mee. Aangezien de meeste trouwjurken strappless zijn of alleen dunne bandjes hebben, is het zeker geen overbodige luxe om wat warms mee te nemen wat je hier overheen kunt dragen. Je kunt natuurlijk voor een chic wit jasje gaat, maar een spijkerjasje kan ook een leuk idee zijn!

Bruid met spijkerjasje

Het klinkt misschien een beetje gek, maar een spijkerjasje kan echt heel leuk staan in combinatie met een trouwjurk. Het contrast tussen de kleur van het jasje en je witte jurk is erg mooi. Daarnaast geeft het je bruidslook een compleet andere uitstraling. Leuk voor de afwisseling op de trouwfoto´s!

Bruid met spijkerjasje en haar bruidegom

Fotograaf: Lev Kuperman via Ruffled Blog

Stoer en romantisch

De meeste trouwjurken zijn heel vrouwelijk en romantisch, met een spijkerjasje maak je het geheel net even wat stoerder. Leuk als dit goed past bij jouw stijl en bovendien ook handig! Een jasje kan namelijk nog wel eens van pas komen, bijvoorbeeld als jullie lang buiten zijn voor het maken van de trouwfoto´s en er een fris windje staat!

Bruid met spijkerjasje

Fotograaf: Misty Sims Photography via Rustic Wedding Chic

Ben je niet zo van de spijkerjasjes, maar zou je wel iets over je trouwjurk heen willen dragen? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een leuk vestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *