Als je een mooie jurk en een prachtige locatie hebt, is het wel zo leuk als de stoelen er ook stijlvol uitzien. Soms wordt de versiering voor je geregeld, maar het kan zijn ook dat je zelf verantwoordelijk bent voor het decoreren van de stoelen op jullie bruiloft. Er zijn verschillende manieren om dat te doen.

Tijdens jullie bruiloft zul je zitplekken voor alle gasten nodig hebben. Het is extra sfeervol wanneer de stoelen die tijdens de ceremonie gebruikt worden mooi aangekleed zijn. De stoelen voor tijdens het diner kunnen natuurlijk ook wel wat decoratie gebruiken.

Alleen de buitenste stoelen

Wil je niet te veel tijd en geld aan de stoelen besteden, maar vind je een beetje versiering wel mooi? Kies er dan voor om alleen de buitenste stoel in de rij te versieren met bijvoorbeeld een simpel bloemstukje, linten of pom poms. Al heb je maar een kleine versiering, het ziet er al snel leuk uit. Dit maakt een geheel van de verschillende rijen en het zorgt voor een paar subtiele details.

Decoratie voor het diner

Aan de stoelen die gebruikt worden voor het diner kun je misschien wat meer tijd besteden. Zeker de stoel van de bruid en bruidegom verdienen wel wat extra´s, maar het kan ook leuk zijn om stoelen van belangrijke gasten op een bijzondere manier te decoreren. Kies een mooi stofje uit zoals tule, organza of satijn en strik dit om de rugleuning heen. Je kunt de stoel verder mooi maken met een andere (kleur) stof of door bloemen toe te voegen.

Wanneer je beschikt over een flinke dosis creativiteit en de juiste materialen, kun je de mooiste kunstwerkjes maken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het simpel te houden. Een stuk witte tule en een takje lavendel zorgen bijvoorbeeld al voor een heel mooi resultaat. Ook een andere kleine en simpele (nep)bloem kan een mooi effect geven.

One comment to “Stoelen aankleden voor jullie bruiloft”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *