Tijdens de huwelijksvoltrekking zijn jullie waarschijnlijk samen met een klein groepje mensen. Jullie familieleden en goede vrienden kunnen zo aanwezig zijn bij dit bijzondere moment. Er zijn natuurlijk altijd mensen die het meest belangrijk voor jullie zijn. Vergeet geen stoelen te reserveren voor deze personen, zodat ze op de voorste rij kunnen zitten. 

Jouw ouders, zijn ouders en misschien broers of zussen, het zijn de belangrijkste mensen in jullie leven. Het is dan ook belangrijk dat zij in ieder geval bij de ceremonie aanwezig zijn en een mooi plekje hebben. Natuurlijk kun je iemand neerzetten om alle gasten de weg te wijzen naar hun plekje, maar je kunt ook gewoon een paar stoelen reserveren. Dit kan met een mooi (zelfgemaakt bordje).

Stoelen reserveren voor belangrijke gasten

Zorg dat er op de voorste rij genoeg stoelen staan voor de mensen die het meest belangrijk in jullie leven zijn. Deze stoelen kunnen jullie reserveren door er een bordje op te hangen. Geef hiermee aan dat de stoel gereserveerd is, of schrijf de naam van de persoon voor wie de stoel bedoeld is er op.

DIY bordje

Is het niet leuk om een stoel te hebben voor je vader en moeder met een eigen persoonlijk bordje? Je kunt een mooi naambordje maken en die aan de stoel hangen, maar het is ook leuk om een bordje voor ´de moeder van de bruid´ of ´de vader van de bruid´ te maken. Deze bordjes kun je gemakkelijk zelf maken met een stukje hout en wat verf of een goede stift. Je kunt deze bordjes natuurlijk ook gewoon van papier maken. Het is leuk om jullie thema(kleuren) in het bordje te verwerken.

Ga jij stoelen reserveren voor bepaalde gasten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *