Kleurrijke, oosterse bruiloft

Styled shoot: Kleurrijke multi-culti bruiloft

Deze week ontvingen wij een wel heel bijzondere styled shoot, georganiseerd door Weddingfruits. Samen met een aantal enthousiaste leveranciers hebben zij het decor voor een multi-culturele bruiloft vol kleur in elkaar gezet. Dit levert prachtige foto´s op met bijzondere details!

Wat doe je wanneer het buiten steeds kouder en donkerder wordt? Wegdromen over een zomerse bruiloft natuurlijk! Wat dacht je bijvoorbeeld van een multi-culturele bruiloft, maar dan in eigen land? Dat het mogelijk is, laat deze styled shoot wel zien. De decoratie is verbluffend: prachtige bloemen, felle kleuren, dromenvangers, vaasjes, zachte dekentjes, kussens en grote kleden om op te zitten. Om het geheel af te maken, is ook nog eens een romantische schommelstoel toegevoegd.

Aan het uiterlijk van de bruid is ook veel aandacht besteed. In plaats van een paar pumps als trouwschoenen is hier gekozen voor blote voeten met versiering. Ideaal bij een bruiloft op het strand! Het traditionele bruidsboeket is vervangen door prachtige bloemen die gedragen worden als armband. En ook de trouwjurk is net even anders dan anders. Hij bestaat namelijk uit twee delen: een los bovenstuk en een lange witte rok. Benieuwd naar het eindresultaat van deze styled shoot? Wij hebben de mooiste foto´s, gemaakt door Josette Alkema, voor je verzameld! Leuk om inspiratie op te doen voor jullie eigen (multi-culti) bruiloft.

Oosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shootOosterse bruiloft shoot

Leveranciers
Model (bruid): Samantha van Zandvoort
Fotograaf: Fotografie Josette Alkema
Organisatie: Marije de Nood van Weddingfruits 
Trouwjurk + voetsieraad/handsieraad: Esther Roelofs van Esthers Bruidsshop
Visagie: Corien Steendijk van Mooi & Zo
Hairstyling: Linsey Timmer van Linsey Style
Locatie: KaapFlevo 
Bloemen: Karin van Rijn-Teeuwissen van Bloomfields & Desjardins 
Styling en schommelbank: Marije de Nood van Stylishfruits 
Patisserie: Dominique Luchies van Dominiquestaarten
Kleedjes / vazen / dekentjes: Marina van Middelkoop en Carina Huiberts van Yooors.nl 

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *