Vandaag is het Valentijn, de dag van de liefde. Veel stellen vinden het leuk iets bijzonders te doen op deze dag. Sommige lucky girls zullen vandaag dan ook ten huwelijk worden gevraagd, maar er zijn ook stellen die zelfs op Valentijnsdag trouwen.

Lijkt een bruiloft met een romantisch thema je wel wat? Of wil je misschien zelfs volgend jaar op Valentijnsdag trouwen? Wij hebben vast wat mooie bruiloften voor je verzameld waar de romantiek vanaf spat!

Pijl van Cupido

De pijl van Cupido is leuk om te gebruiken als subtiele decoratie met een romantisch tintje. Je kunt bijvoorbeeld een pijl als decoratie voor de bruidstaart gebruiken. De combinatie van bloemen met een pijl is ook erg mooi. Deze decoratie kun je bijvoorbeeld rondom een lijst aan de muur ophangen.

Valentijn decoratie bruiloft

Fotograaf: Jenna Henderson Photographer via My Wedding

Romantische Valentijn kleuren

Themakleuren zijn sowieso leuk op een bruiloft, maar met Valentijn is het helemaal een goed idee om gebruik te maken van een aantal passende kleuren. Roze en rood horen hier natuurlijk zeker bij! Dit kun je mooi combineren met wit. Deze kleuren kun je op alle onderdelen van jullie bruiloft terug laten komen. Van de decoratie tot de kleding; zo wordt alles een romantisch geheel.

Kissing booth

Willen jullie nog iets leuks regelen voor de gasten? Maak dan een romantische kissing booth waar alle andere stellen op jullie bruiloft ook een romantisch momentje samen kunnen beleven. Zo´n kissing booth is erg leuk en niet ingewikkeld om zelf te maken. Met wat simpele decoratie zoals zelfgemaakte slingers en een aantal mooie bloemen maak je er al snel een prachtig geheel van!

Hartjes slinger van papier

Fotocredits: Etsy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *