Tropisch bruidsboeket

Fotocredits: Zie hieronder

Terug naar de zomer met een tropisch bruidsboeket

Ondanks de warme dagen die we in oktober nog even hebben gehad, is de zomer toch echt ten einde. Gaan jullie in het najaar trouwen, maar wil je eigenlijk nog wel wat van die zomerse vibes? Of ben je alvast bezig om je bruiloft voor het volgende trouwseizoen te plannen? Dan is een tropisch bruidsboeket zeker iets voor jou!

Met een tropisch bruidsboeket hoef je niet in het buitenland te trouwen, ook in Nederland waan je je gewoon op Hawaï. Hierdoor krijg je meteen dat heerlijke, zomerse gevoel en een relaxte sfeer. Zo´n tropisch boeket is bovendien een echte eyecather!

Hoe stel je een tropisch bruidsboeket samen?

Een goed samengesteld bruidsboeket is prachtig om te zien. Een tropisch bruidsboeket heeft een aantal kenmerken waar je op kunt letten. Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van tropische bladeren. Verder zitten er grote bloemen in en is het een kleurrijk boeket. In het voorjaar kun je voor zachte kleuren gaan zoals bijvoorbeeld licht roze. In het najaar doet een kleur als oranje of donker roze het juist weer goed!

Tropisch bruidsboeket met roze en oranje

Fotograaf: E.M. Anderson, bloemen: Emily B. via 100 Layer Cake

Bijpassende tafeldecoratie

Helemaal gaaf is het om de bloemen uit je bruidsboeket ook terug te laten komen in de tafeldecoratie. Hier kun je kleine vaasjes voor neerzetten met een mooie, opvallende bloem en wat tropisch groen. Het is leuk als je voor een bloem kiest die ook in jouw bruidsboeket verwerkt zit of je bijvoorbeeld gebruik maakt van dezelfde kleurencombinatie. De tropische bladeren kun je ook op andere manieren als decoratie terug laten komen. Leg ze bijvoorbeeld in het midden van de tafel neer of gebruik ze om gerechten mee te decoreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *