Een bohemian bruiloft is kleurrijk, lieflijk en back to nature. Chic, maar ook eenvoudig. Dit heerlijke thema is weer helemaal terug van weggeweest en ontzettend hip. Een bruiloft op het strand, midden in het bos op of het platteland, als het maar in de natuur is.

Het is altijd leuk om een thema voor een bruiloft te bedenken. Dit zorgt er namelijk voor dat alles een geheel wordt. Niet alleen zullen de gasten het kunnen waarderen, het staat ook nog eens erg mooi op de trouwfoto´s. Een bohemian thema is niet voor niets ontzettend populair, je kunt er heel veel leuke dingen mee doen op een bruiloft.

Decoratie

Kies voor veel vrolijke, felle kleuren die je met elkaar kunt combineren. Zeker met een zomerse bruiloft is het leuk om ook bloemen in felle kleuren neer te zetten. ´s Avonds kun je papieren lampionnen ophangen voor een romantische sfeer.

Strand bruiloft

Een bruiloft op het strand is echt bohemian. Maak er een strandpicnick van met kussens op de grond, een gitaar voor wat gezelligheid en een lage tafel. Zo krijg je een heerlijk intieme bruiloft midden in de natuur.

Bohemian bruiloft

Fotocredits: Boho Buys

Bruidskapsel

Wat je met je haar kunt doen? Vooral niet te strak naar achter. Het mag losjes opgestoken of (half) los met een mooie bloemenkrans. Lekker nonchalant. Groot voordeel hiervan is dat je niet perse een kapster nodig hebt en dus flink kan besparen op deze kosten.

Bohemian trouwjurk

En tenslotte de jurk. Kies voor een exemplaar met een rustige kleur. Wit kan prima, maar niet té wit. Zacht roze staat ook prachtig. Een moderne jurk is niet zo passend, ga liever voor een wat ouderwetser exemplaar. Een kort jurkje als trouwjurk staat ook prima. Combineer dit bijvoorbeeld met een stel opvallende cowboylaarzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *