Allerlei bruiloft inspiratie met het chevron patroon

Fotocredits: zie hieronder

Thema bruiloft: Chevron

Het thema van een bruiloft kan een bepaalde kleur zijn, maar je kunt ook kiezen voor een patroon. In dit geval chevron, een zigzagpatroontje. De patroon kun je goed combineren met een bepaalde themakleur, maar je kunt het chevron patroon ook in meerdere kleuren toepassen.

Thema´s zijn altijd leuk om te gebruiken op een bruiloft, want het zorgt er voor dat alles een geheel wordt. Het thema kun je doorvoeren van het begin tot het einde van jullie trouwdag.

Uitnodigingen

De bruiloft start bij de uitnodigingen die jullie naar de gasten sturen. Hier kun je het thema al tonen. Zorg dat hetzelfde patroon terugkomt op de programmaboekjes en de naamkaartjes tijdens het diner. Zo vormt alles één geheel.

Chevron bruiloft uitnodigingen

Fotograaf: Katie Nesbitt Photography via Le Magnifique Blog

De bruidstaart

Dit thema kun je ook goed doorvoeren in de bruidstaart. Het chevron patroon kan een opvallende kleur hebben, maar de bruidstaart kan net zo goed helemaal wit zijn. Hebben jullie geen bruidstaart? Koekjes of cakejes kun je natuurlijk net zo goed decoreren! Of zorg voor een compleet candy buffet in thema!

Huwelijksdiner

Tijdens het huwelijksdiner kun je de tafel mooi decoreren met een chevron tafelkleed. Mocht je dat te druk vinden, kies dan voor servetten of rietjes met het zigzag patroontje. Zo komt het thema wel terug, maar blijft het geheel rustig.

Chevron in de kleding

Het chevron patroon in je kleding verwerken is misschien wat lastiger, maar het is zeker mogelijk. Dat bewijst deze bruidegom wel met zijn stropdas!

Chevron stropdas

Fotograaf: Heather Lynn Photography via Mazel Moments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *