Coca-Cola bruiloft

Fotograaf: Greeg G Photography via The Knot

Thema bruiloft: Coca-Cola

Zijn jullie gek op Coca-Cola? Niet alleen is dit een lekker verfrissend drankje dat vrijwel iedereen lust, ook zijn het logo en de glazen flesjes wereldwijd bekend. Houden jullie van retro? Ook hier past het Coca-Cola thema goed bij!

Het is altijd leuk om een thema te hebben op jullie bruiloft. Zijn jullie een retro bruiloft aan het plannen? Dan kan het merk Coca-Cola niet ontbreken!

Verfrissend drankje

Je kunt de Coca-Cola op allerlei manieren aan je gasten aanbieden. Wat dacht je van een toost op jullie huwelijk met cola in plaats van champagne? Jullie kunnen ook flesjes klaarzetten tijdens de receptie of het feest. Vergeet er niet een leuk papieren rietje in te doen! Een andere mogelijkheid is het maken van een gastenbedankje met flesjes Coca-Cola.

Retro

Willen jullie de bruiloft een retro touch geven? Dan past het merk Coca-Cola hier perfect bij! De combinatie van rood en lichtblauw is hier erg leuk voor.

Coca-Cola flesjes

Niet alleen het drankje zelf is leuk voor een bruiloft, ook met de lege flesjes en dopjes kun je nog veel leuke dingen doen. Zo kun je de glazen colaflesjes bijvoorbeeld gebruiken als vaasje voor bloemen. Wanneer je het dopje voorzichtig van de fles afhaalt, kun je hem verwerken in het corsage van de bruidegom.

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *