Thema bruiloft: Flamingo

Flamingo´s zijn prachtige dieren die je een echt vakantiegevoel geven. Zijn jullie een zomerse bruiloft aan het plannen? Dan is de flamingo een leuk thema. Door dit dier als basis voor jullie decoratie te nemen, wordt jullie bruiloft extra bijzonder.

Het is altijd leuk om een themabruiloft te organiseren waarbij de verschillende onderdelen van de bruiloft door een thema aan elkaar gekoppeld worden. Dit kan al beginnen bij de trouwkaarten en het thema is natuurlijk overal terug te zien in de decoratie.

Flamingo als thema

De flamingo is een heel beperkt thema met slechts één dier dat de hele tijd terug komt. Zo kun je de save the date of de trouwkaarten van dit thema voorzien. Op de bruiloft zelf komt de flamingo terug in de decoratie. Zo kun je flamingo´s schilderen, maar je kunt ook papieren of houten varianten neerzetten. Vergeet vooral niet om een mooi taarttopper te laten maken in de stijl van het thema!

Themakleuren

Bij zo´n beperkt thema zijn vooral de themakleuren van belang. Deze kleuren kun je immers op alle onderdelen toepassen. Roze met wit, zwart of goud gecombineerd kan erg leuk zijn. Koraalrood is ook een kleur die bij flamingo´s hoort.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *