Industrieel is een interieurstijl die de laatste tijd erg populair is. Je denkt hierbij misschien niet zo snel aan bruiloften, maar ook hier kan het een erg leuk thema voor zijn. Gaaf als je niet zo van de pastelkleuren en zachte details houdt, maar liever gaat voor een stoer randje aan jullie bruiloft! Laat je bijvoorbeeld eens inspireren door de prachtige foto´s die wij hebben verzameld.  

Wat komt er bij je op als je aan het woord industrieel denkt? Waarschijnlijk grove materialen zoals beton, metaal en koper. Vaak wordt dit gecombineerd met kleuren als grijs en zwart. Heel anders dan de stijl die veel mensen bij hun bruiloft in gedachten hebben, maar toch kan dit juist heel gaaf zijn om met elkaar te combineren!

Een industrieel tintje

Een bruiloft met een industrieel tintje, waar moet je dan aan denken? Dit thema komt het beste tot uiting in een mooie industriële ruimte. Denk maar eens aan een grote, betonnen hal. In eerste instantie lijkt deze locatie misschien een beetje kaal, maar met de juiste decoratie maak je er juist een warm geheel van. Het gebruik van verschillende materialen zoals beton, metaal, koper en hout zorgt voor mooie contrasten. Jouw (witte) trouwjurk zal hier ook extra tussen opvallen.

Industriële decoratie

Een industriële ruimte kun je mooi decoreren met slingers met lampjes. Deze lampjes kun je kriskras over de ruimte verspreiden voor een mooi effect. Accessoires in koper geven veel sfeer, zeker in combinatie met zwart staat dit erg mooi. Zo wordt jullie bruiloft absoluut niet donker en grauw, maar juist heel sfeervol! Kijk eens bij woonwinkels of je daar mooie decoratie kunt vinden dat bij dit thema past.

Inspiratie foto´s

Onderstaande foto´s geven je wat inspiratie voor het decoreren van een bruiloft met een industrieel thema. Zeker in combinatie met de juiste locatie geeft dit een prachtig effect.

Industrële bruiloft

Fotograaf: Jen Huang via Ruffled Blog

Industrieel bruiloft thema

Fotograaf: Christiansen Photography via Aisle Society

Fotoshoot op een industriële locatie

Vind je een industriële bruiloft wat te veel van het goede, maar kun je dit thema wel waarderen? Dan is het ook een leuk idee om op zoek te gaan naar een industriële locatie voor jullie fotoshoot. Op deze manier geef je toch dat industriële tintje aan jullie bruiloft zonder dat je het complete thema hoeft door te voeren.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *