De kleur lavendel is prachtig als themakleur op een bruiloft. Je kunt het plantje zelf gebruiken als decoratie en het op allerlei manieren toevoegen aan jullie dag. Zo kun je bijvoorbeeld lavendel in het boeket verwerken, maar ook op de taart en de uitnodigingen.

Lavendel is een leuk thema om toe te passen op jullie bruiloft, omdat het zowel een kleur als een plantje is. De kleur kun je gebruiken voor de trouwkaarten, decoratie en jullie kleding. Het plantje zelf kun je terug laten komen in het bruidsboeket, de corsages en de versiering van jullie trouwlocatie.

Lavendel bruiloft

Fotocredits: Afloral via Buzzfeed

Bruidstaart met lavendel

Van lavendel kun je kleine takjes knippen die je kunt gebruiken bij het versieren van bijvoorbeeld de stoelen. Je bruidsboeket kan volledig uit lavendel bestaan, maar je kunt ook enkele takjes toevoegen. Wanneer je een witte bruidstaart hebt, is het leuk om takjes lavendel toe te voegen als decoratie. Dit is een prachtige combinatie.

Trouwfoto´s

Gaan jullie trouwen in de buurt van lavendelvelden? Hier kun je prachtige trouwfoto´s maken. De lichte kleur staat prachtig in combinatie met jouw trouwjurk. Zeker weten dat dit heel romantische foto´s worden!

Gastenbedankje

Aan het einde van jullie bruiloft kun je alle gasten nog een bedankje mee naar huis geven. Als gastenbedankje kun je kleine potjes zout met lavendel maken, om het thema ook hier in terug te laten komen.

Heb je nog wat inspiratie nodig? Hieronder hebben wij wat foto´s voor je verzameld die passen bij dit thema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *