Thema bruiloft in Marokkaanse sferen

Zou je eigenlijk wel graag een bruiloft in het buitenland willen, maar vind je dit te veel gedoe? Dan haal je het buitenland toch gewoon naar ons koude kikkerlandje toe? De prachtige warme Marokkaanse sferen kun je heel goed gebruiken om jullie bruiloft te stylen. Met het thema Marokko kun je dan ook heel wat kanten op!

Een thema maakt een bruiloft bijzonder. Met het thema laten jullie iets van jezelf zien en bepalen jullie voor een deel de sfeer van jullie trouwdag. Een zomers, Marokkaans thema zal het zeker goed doen!

Marokkaanse decoratie

Om de juiste sfeer te creëren, maak je gebruik van warme kleuren zoals rood, oranje, roze, paars en bruin. Goud en turquoise zijn ook mooie kleuren om veel terug te laten komen. Als decoratie doen grote stukken stof, bloemblaadjes en kaarsen het altijd goed.

Marokaanse bruiloft

Fotograaf: Joe Buissink via Glamour

Zet vooral veel op de grond of laag bij de grond, dit hoort bij de Marokkaanse cultuur. De gasten kunnen ook zitten op kussens die je op de grond legt. Het geeft een informele sfeer en veel gezelligheid. Leuk voor tijdens de receptie, of zelfs het diner!

Bruidstaart passend bij het thema

Naast Marokkaanse decoratie kun je dit thema ook in andere onderdelen van de bruiloft doorvoeren. De bruidstaart leent zich hier bijvoorbeeld goed voor. Een Marokkaanse themataart kan er heel bijzonder uit zien. Kies voor gouden details en verschillende vormen. Zo geeft de combinatie van de vormen van de lagen van de taart een bijzonder effect.

De bruid

Als bruid kun je jouw trouwoutfit ook aanpassen aan het Marokkaanse thema. Je kunt kiezen voor een gekleurde trouwjurk, maar een witte jurk is ook prima. Je maakt je outfit helemaal af met een paar opvallende sieraden, een mooi haaraccessoire en eventueel zelfs henna versieringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *