Zijn jullie allebei muzikaal ingesteld? Dan is het leuk om dit thema toe te passen op jullie bruiloft. Niet alleen kan muziek een grote rol spelen op jullie bruiloft, ook de decoratie kan in dit thema worden aangepast.

Een thema zorgt ervoor dat een bruiloft een geheel wordt. Hierdoor passen de verschillende onderdelen goed bij elkaar en kun je bovendien in een bepaalde stijl decoreren. Wanneer muziek een belangrijke rol in jullie leven speelt, is dit een leuk thema voor jullie bruiloft.

Piano

Als je er de ruimte voor hebt, is een grote piano een prachtig decoratiestuk. Zeker wanneer jullie deze piano met bloemen bekleden, zal dit er prachtig uitzien. Je kunt de piano gebruiken als achtergrond tijdens de ceremonie, maar hij is ook leuk voor een romantische fotoshoot.

Live muziek

Bij een bruiloft met dit thema hoort natuurlijk ook goede live muziek. Huur een violist, pianist of zangduo in voor tijdens de ceremonie. ´s Avonds kan het feest losbarsten met een goede band.

Bruidstaart

Je kunt een hele bruidstaart laten maken met het thema muziek, maar je kunt ook voor kleine cupcakes gaan. Zo zien deze cupcakes er super schattig uit met de gouden muzieknootjes er op.

Decoratie

De decoratie kan bestaan uit grote voorwerpen zoals een piano, platenspeler of jukebox, maar het is ook mogelijk om het thema in kleine details te verwerken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van bladmuziek om mee te decoreren of je kunt kleine muzieknootjes in de decoratie verwerken.

Gastenboek

In plaats van een traditioneel gastenboek is het leuk om voor een alternatief te gaan die bij het thema past. Je kunt oude LP´s gebruiken om de gasten een korte wens op te laten schrijven. Deze LP´s kun je vervolgens inlijsten en bij jullie thuis aan de muur hangen.

LP´s als gastenboek

Fotograaf: Sarah E. Evans Photography via Ruffled Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *