Retro bruiloft als thema voor jullie trouwdag

Ben je nog op zoek naar een origineel thema voor jullie bruiloft? Een retro bruiloft is helemaal hip. Ga voor een paar knalkleuren zoals rood, blauw of geel en besteed aandacht aan accessoires. En echte old fashioned Coca-Cola flesjes kunnen natuurlijk niet ontbreken!

Een bruiloft met een thema is altijd leuk om te organiseren. Je kunt alle onderdelen van jullie grote dag in stijl doen en het wordt zo een mooi geheel. Heb je nog inspiratie nodig voor een leuk en origineel thema? Wat dacht je van een retro bruiloft? Even weg uit de moderne tijd en terug naar vroeger!

Verschil tussen retro en vintage

Veel mensen halen de begrippen retro en vintage door elkaar. Ze betekenen echter niet hetzelfde. Bij een vintage thema maak je gebruik van spullen die tientallen jaren oud zijn. Het gaat hierbij om tweedehands spullen die je bijvoorbeeld bij de kringloop koopt of bij je opa en oma op zolder vindt. Retro producten zijn nieuw en alleen geïnspireerd op oude producten. Hierbij zie je niet zo snel de oude en versleten look terug, maar wel gave designs die doen denken aan de spullen die mensen in de jaren´50 ´60 of ´70 gebruikten.

Retro bruiloft inspiratie

Bij het echte retro gevoel hoort eigenlijk een wijd uitlopende petticoat rok. Je zou dit principe dan ook toe kunnen passen op je trouwjurk. Wat het eten betreft kunnen jullie op de Amerikaanse tour gaan: popcorn, suikerspinnen, hamburgers en flesjes Coca-Cola dus! Kleuren die goed bij een retro bruiloft passen, zijn rood, babyblauw, oranje, groen en felroze. Wil je zien hoe zo´n retro bruiloft er uit kan zien? Bruiloft Inspiratie heeft wat mooie foto´s voor je verzameld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *