Fotograaf: Will Pursell via Weddingbee

Thema bruiloft: Scrabble

Heb jij vroeger ook zo vaak scrabble gespeeld? De letters van dit wereldwijd bekende spel kun je heel goed toepassen op jullie grote dag. Ze geven een leuke vintage touch en zijn overal voor te gebruiken. Hoe? Dat zie je hier!

Op een vintage bruiloft kunnen ze eigenlijk niet ontbreken als decoratie. Maar ook wanneer jullie een ander thema hebben, zijn scrabble letters een leuke toevoeging. Sterker nog, deze letters kunnen zelfs jullie thema worden! Je kunt ze namelijk voor allerlei dingen gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het spellen van woorden voor op de foto´s of het gebruiken van de lettertjes op jullie bruidstaart?  Ze zijn ook heel geschikt om mooie foto´s van de trouwringen mee te maken.

Wil je zelf aan de slag met deze leuke scrabble letters? Je kunt ze online bestellen, maar ze zelf maken is natuurlijk helemaal leuk. Eerder schreven wij al een DIY voor het maken van deze letters. Hieronder hebben we ook vast wat voorbeelden voor je verzameld. Dit kun je allemaal met scrabble letters doen:

Scrabble letters

Fotograaf: Motif Motion and Stills

Scrabble letters

Fotograaf: Alyssa Shrock via Weddingbee

Reacties (1)
  1. Wij kunnen niets anders zeggen dat het inderdaad een heel leuk en origineel bruiloftidee is! Wij hebben dit zelf ook gedaan en kregen veel positieve reacties.

    Er is ook een website in Nederland die deze letters op bordjes van 20 x 20 verkoopt, namelijk grotescrabbleletters.nl

    Goede service en goede prijskwaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *