Vintage is een geweldig thema voor jullie bruiloft waar je allerlei kanten mee uit kunt. Wanneer je dit combineert met het thema reizen, biedt dit helemaal leuke mogelijkheden. Dit thema is namelijk een leuke toevoeging aan jullie bruiloft en kan overal op toegepast worden.  

Het is altijd leuk om met een thema te werken als het om bruiloften gaat. Zo kun je er gemakkelijk voor zorgen dat alle onderdelen van jullie trouwdag goed op elkaar aansluiten en de decoratie die je gebruikt allemaal in dezelfde stijl is. Van de uitnodiging tot de gastenbedankjes, voor alles kun je een thema gebruiken!

Vintage reizen bruiloft

Fotograaf: JOPHOTO via Offbeat Bride

Vintage reizen bruiloft

Fotograaf: Jim Jordan via Downgraf

Vintage

Het thema vintage is de laatste jaren steeds populairder aan het worden voor bruiloften. Want in de moderne maatschappij waarin wij leven is het ook wel eens leuk om gebruik te maken van de pareltjes van vroeger. Struin daarom tweedehandswinkels, zolders van grootouders en rommelmarktjes af om de mooiste decoratie te bemachtigen. Dit is niet alleen erg leuk om te doen, maar het zorgt er ook nog eens voor dat jullie bruiloft extra bijzonder en persoonlijk wordt. Bovendien kun je vaak veel leuke items voor weinig geld bemachtigen.

Combinatie met reizen

Willen jullie samen de wereld ontdekken of hebben jullie al heel wat afgereisd? Dan is het leuk om het vintage thema met het thema reizen te combineren. Maak bijvoorbeeld gebruik van mooie, oude koffers, globes en landkaarten. In de blog 10 Ideeën voor een bruiloft met het thema reizen kun je ook vast wat inspiratie opdoen en kijken welke elementen je terug wilt laten komen op jullie bruiloft. Hier moet je dan natuurlijk nog wel even zelf een vintage touch aan toevoegen.

Wat vind jij van dit vintage reizen thema? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *