Tijdelijke tatoeage op jullie bruiloft

Tijdelijke tatoeage bruiloft

Fotocredits: Zie hieronder

Bij een tijdelijke tatoeage moet je misschien denken aan de plakplaatjes die je als kind gebruikte om op je lichaam te plakken. Tegenwoordig zijn er echter ook prachtige nep tatoeages  voor volwassenen te krijgen. Zo´n tatoeage kun je gebruiken als een soort sieraad en is daarom ook heel geschikt voor jullie bruiloft. 

Een tatoeage kan heel mooi zijn, maar het is een grote beslissing om er een te nemen. Daarom kun je ook kiezen voor een tijdelijke tatoeage. Dit is leuk voor bijzondere gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft.

Bohemian bruid

Het bohemian thema is helemaal hip als het om bruiloften gaat. Er zijn prachtige tatoeages die hier goed bij passen. Gouden tatoeages zijn bijvoorbeeld een soort vervanging of aanvulling op de sieraden. Trouw je op het strand? Dan zijn blote voeten in combinatie met een mooie tijdelijke tatoeage rond je enkels of onderbenen erg mooi!

Bohemian tijdelijke tatoeage

Fotocredits: Glo Tatts

Tattoo Station

Een Tattoo Station is ook een mogelijkheid voor op jullie bruiloft. Jullie gasten kunnen hier langsgaan om een mooie tijdelijke tatoeage uit te zoeken. Dit is leuk idee om te combineren met een photobooth, zodat de gasten meteen met hun kersverse tatoeage op de foto kunnen.

Tijdelijke tatoeage voor het vrijgezellenfeest

Een ander leuk idee is het gebruiken van de tijdelijke tatoeages op een vrijgezellenfeest. Zo is het meteen duidelijk wie de bruid is en wie er allemaal bij ´team bride´ horen.

Worden jouw vriendinnen bruidsmeisjes op jullie bruiloft? Of heb je getuigen die het leuk vinden om er extra bijzonder uit te zien? Dan is het leuk om ook hiervoor een aantal mooie tijdelijke tatoeages te gebruiken.

Tijdelijke tatoeage vrijgezellenfeest

Fotocredits: Daydream Prints

Tijdelijke tatoeages bruiloft

Fotograaf: Jenna Bechtolt Photography, tatoeages: Glamour Ink via 100 Layer Cake

Zou jij zulke tatoeages willen op jullie bruiloft? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *