Een tipitent op jullie bruiloft

Tipitenten op bruiloft

Fotocredits: Zie hieronder

Zijn jullie een zomerse bruiloft aan het plannen? Dan is het natuurlijk heerlijk om urenlang buiten te blijven samen met jullie gasten. Helaas zit het weer niet altijd mee in Nederland dus zul je ook wat voorzorgsmaatregelen moeten treffen voor als het gaat regenen. Een tipitent is een handige en mooie oplossing. 

Wanneer jullie (voornamelijk) buiten trouwen, is het huren van een tent sowieso een goed idee. Je wilt immers niet dat jullie bruiloft letterlijk in het water valt. Een tipitent is echter niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi.

Tipitent bruiloft feest

Fotograaf: Alexandra Jane via Your Perfect Wedding Photographer

Een tent huren

Trouwen jullie in eigen tuin? Of op een andere locatie die voor het grootste deel of zelfs helemaal buiten is? Dan kun je een of meerdere tenten huren om alle gasten droog te houden. Niet alleen kun je een tent gebruiken in geval van nood, ook zorgt het voor extra sfeer op jullie bruiloft. Een tipitent geeft een extra leuk effect, zeker wanneer je deze tent van binnen mooi decoreert. Organiseren jullie een festival bruiloft? Dan kan een aantal mooie tipitenten zeker niet ontbreken!

Tipitent als decoratie

Je kunt tipitenten ook puur decoratief inzetten natuurlijk. Zo kun je ze gebruiken bij het maken van de trouwfoto´s of als achtergrond tijdens de trouwceremonie. Een tipitent waarbij geen zeil gebruikt wordt, maar waarbij de stokken versierd zijn met bloemen, kan hier bijvoorbeeld goed voor gebruikt worden.

Tipitent bruiloft

Fotograaf: Grace Photography via 100 Layer Cake

Zodra het buiten donker wordt, geeft een verlichte tipitent een extra mooi effect. Zeker wanneer je hier gebruik van maakt bij het maken van de trouwfoto´s. Door het achtergrondlicht vanuit de tent zijn alleen jullie contouren zichtbaar.

Tipitent fotografie

Fotograaf: Vanilla Photography via Southbound Bride

Kindertent

Komen er veel kinderen op jullie bruiloft? Dan is het leuk een tipitent neer te zetten speciaal voor deze kinderen. Hier kunnen ze gezellig samen spelen zodat ze zich niet snel zullen gaan vervelen.

Tipitent voor kinderen

Fotograaf: Braedon Photography via The Knot

Huren jullie ook een (tipi)tent voor jullie bruiloft? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *