Photobooth bruidspaar

Een fotoprint van jullie als bruidspaar mag natuurlijk niet ontbreken.

10 Tips voor het huren van een photobooth op je bruiloft

Zijn jullie op zoek naar entertainment, een bedankje voor je gasten én een tastbare herinnering aan jullie bruiloft in één? Een photobooth biedt het allemaal! De volgende 10 tips helpen je op weg naar de aller leukste, gekste en unieke photobooth ervaring van je leven.

Tip 1: Een goed begin is het halve werk!

Wil je er zeker van zijn dat jullie favoriete photobooth ook echt op jullie bruiloft staat? Wacht dan niet te lang! Net als bij een trouwlocatie en een feest-dj kan ook een photobooth verhuurder volgeboekt raken. Het geeft toch ook wel een fijn gevoel als je zeker weet als alles op tijd is geregeld.

Tip 2: Kijk goed naar de inhoud van het pakket dat je huurt

Informeer naar de inhoud van een pakket. Zijn bijvoorbeeld de reiskosten, een begeleidende host en onbeperkt printen inbegrepen of zijn hier extra kosten aan verbonden? Wat zijn de extra mogelijkheden die een photobooth verhuurder te bieden heeft? Bedenk dat opties als het langer huren van de photobooth, een uniek gastenboek en online fotogalerij jullie photobooth ervaring compleet kunnen maken. Je trouwt immers maar één keer!

Photobooth op bruiloft

Naast ultieme ‘selfiemachine’ werkt de photobooth ook als stukje aankleding.

Tip 3: Leg momenten vast in foto en video

Een toffe extra optie die enkele verhuurders aanbieden, is de video optie. Je gasten kunnen zelf kiezen tussen het maken van een foto of het opnemen van een persoonlijke videoboodschap. Zo hebben jullie aan het eind van de avond een galerij met foto’s én video’s. Stel je voor dat jullie deze later met zijn allen terug kunnen kijken, een geluksmoment!

Tip 4: Huur een photobooth die jij mooi vindt

Een photobooth die er tof uitziet kan een echte eyecatcher zijn! Naast ultieme ‘selfiemachine’ werkt deze ook als stukje aankleding die bijdraagt aan de sfeer van je feest. Kies voor een photobooth met looks waar jij voor zou vallen, dan worden je gasten spontaan verliefd. Vergelijk de verschillende photobooths en ga uiteindelijk voor de booth die aan jouw wensen voldoet, het zit hem soms in de kleine details!

Tip 5: Gepersonaliseerde fotoprint? Kies een creatief bedrijf!

Wil je een fotoprint met naast jullie namen en de trouwdatum ook andere unieke elementen?
Bijvoorbeeld de bloemen uit jullie trouwkaart, het handschrift van een dierbare of zelfs een foto van jullie als bruidspaar. Kies voor een creatief bedrijf! Vaak kun je op de website eerder gedane projecten terugvinden, maar er is veel meer mogelijk. Designers kunnen veel inspiratie en creativiteit bieden om al jouw wensen werkelijkheid te laten worden.

Tip 6: Combineer de photobooth met een uniek gastenboek

Om nog lang na te kunnen genieten van jullie trouwdag, kan een gastenboek de perfecte aanvulling bij de photobooth zijn. Laat de gasten één fotoprint meenemen en één fotoprint in het gastenboek plakken. De verzameling van gezellige foto’s met handgeschreven boodschappen is een unieke en tastbare herinnering aan de mooiste dag van jullie leven!

Gastenboek bruiloft

Een unieke en tastbare herinnering aan jullie bruiloft.

Tip 7: Props maken de photobooth beleving compleet!

Hoe leuk is het om foto’s terug te zien van je ouderwetse oom die met een unicorn haarband op zijn hoofd en deegroller in zijn hand achter zijn vrouw aan gaat? Te gekke props maken je foto’s helemaal af. Let wel op de kwaliteit en hoeveelheid van de aangeboden attributen. Bestaat een attributen pakket enkel uit kartonnen snorretjes en hoeden geplakt op een satéprikker? Of bevat deze originele attributen zoals een glitterend burlesque masker, een mega babyfles en een stoere ridder helm? Versterk het thema van jouw bruiloft met passende props!

Tip 8: Plaats de photobooth op een geschikte locatie

De meest geschikte locatie om een photobooth te plaatsen, is zichtbaar en gemakkelijk te bereiken voor iedereen. Afhankelijk van de feestlocatie kan dit bijvoorbeeld bij binnenkomst, naast de dansvloer, tegenover de bar of links van de cadeautafel. Vraag ook om advies van de photobooth verhuurder!

Tip 9: Speel hét ultieme photobooth spel

Voeg een spelelement toe aan de photobooth om er nog meer plezier en gekke foto’s uit te halen. Laat de leukste, grappigste of origineelste foto winnen en beloon deze met een prijs of medaille! Wedden dat jullie gasten fanatiek de photobooth in duiken?

Tip 10: Geniet als bruidspaar zelf ook van de photobooth!

“Oh is het al zo laat?!” Op het feest zijn jullie volop aan het proosten, dansen en socializen, maar neem tussen alle drukte door ook even de tijd om los te gaan voor de camera. Wanneer jullie dit aan het begin van de avond doen, brengen jullie de sfeer er direct in en zullen andere gasten snel volgen. Daarnaast mag een fotoprint van jullie als bruidspaar natuurlijk niet ontbreken!

Photobooth strips bruiloft

Laat al jouw wensen werkelijkheid worden.

Geschreven door: Julie van Rooij & Kim Korfmaker – Lach je Lens

Dit blog is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *