Transparante trouwlocatie De Pollepleats

Styled shoot: Transparante trouwlocatie als trouwtrend voor 2018

Geven jullie elkaar dit jaar het jawoord? Dan zijn jullie vast druk op zoek naar een mooie plek om te trouwen. Een gave trouwtrend voor 2018 is de transparante trouwlocatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een doorzichtige tent midden in de natuur of een kas die omgebouwd is voor jullie bruiloft?

Transparante trouwlocaties zijn niet voor niets zo populair. Ze hebben een hippe en moderne uitstraling en zorgen voor een mooie, lichte bruiloft. Er zijn in Nederland verschillende trouwlocaties die goed aansluiten op deze trend. Zo heeft de Pollepleats in Friesland onlangs een styled shoot georganiseerd waarbij de transparante trouwtrend centraal stond.

De Pollepleats

De Pollepleats is een luxe boerderij in het Friese merengebied. Dat dit een prachtige trouwlocatie is, zagen we al aan de real wedding van Lisanne en Bjorn. Onlangs heeft de serre van de Pollepleats echter een nieuwe look gekregen waardoor deze ruimte nu perfect past bij de transparante trend van dit jaar. Het vele glaswerk in combinatie met de robuuste houten balken en de stoere lampen zorgen voor een prachtig plaatje. Wat zou het leuk zijn om hier te kunnen dineren op jullie bruiloft!

Styling van een transparante trouwlocatie

Tijdens deze styled shoot is veel aandacht besteed aan de details. De styling is tot in de puntjes verzorgd. Ondanks het sombere weer zorgen de witte stoelen en tafelbekleding in combinatie met de decoratie voor een fijne sfeer. Wanneer het eerste lentezonnetje door de ramen naar binnen komt, geeft dit natuurlijk helemaal een waanzinnig effect!

Aan deze styled shoot werkten mee:

Leuke tip: De Pollepleats is ook heel geschikt voor een trouwweekend. Wist je dat dit ook één van de trouwtrends van het moment is?

Nog meer inspiratie

Ben je ook benieuwd hoe een transparante trouwlocatie er in de zomer uitziet? Of zou je toch graag in een kas of doorzichtige tent willen trouwen? Dan hebben we nog wat mooie inspirerende foto´s voor je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *