Wat doe je na jullie bruiloft met de trouwjurk? Er zijn verschillende mogelijkheden, waarvan trash the dress zonder twijfel de meest spectaculaire is. Dit levert natuurlijk prachtige beelden op, maar wat zijn de andere redenen om te kiezen voor zo´n fotoshoot?

Bij een trash the dress shoot trek je je trouwjurk nog een keer aan om hem vervolgens compleet te ruïneren. Water, modder, verf, gekleurd poeder, wijn, taart en alle andere smerige dingen die je maar kunt bedenken, worden gebruikt om voor een aantal spectaculaire foto´s te zorgen. Wij geven je vijf redenen waarom jullie zeker een trash the dress shoot moeten laten maken na jullie bruiloft:

1. Het zorgt voor een onvergetelijk moment

Een trash the dress shoot zorgt voor ontzettend veel plezier. Jij en je kersverse echtgenoot zullen je weer helemaal kind voelen wanneer jullie elkaar kunnen bekogelen met verf of hand in hand het water in springen. Jullie bruiloft zal voor altijd in je geheugen gegrift staan, maar ook deze fotoshoot is een onvergetelijk moment!

Trash the dress taart

Fotograaf: Trouw Trendy

2. Je kunt je trouwjurk nog een keer aan

Eigenlijk is het jammer dat je zo´n prachtige jurk hebt gekocht en dat je hem vervolgens maar één keer kunt dragen. Tijdens jullie trash the dress fotoshoot kun je nog een keer stralen in die fantastische jurk.

3. Trash the dress shoot levert unieke foto´s op

Jullie trouwfoto´s zijn waarschijnlijk al bijzonder, maar een trash the dress shoot levert écht unieke foto´s op. Het leuke is dat jullie waarschijnlijk zoveel lol hebben samen dat er heel wat mooie, spontane foto´s tussen zullen zitten.

Trash the dress onder water

Fotograaf: Michelle King Photography via 100 Layer Cake

4. Je kunt een fantastische locatie kiezen

Doordat de trash the dress shoot na de bruiloft plaatsvindt, kun je hier een bijzondere locatie voor uitkiezen. Het strand, een mooi bos of een verlaten fabriekshal; alles is mogelijk. Jullie zouden de trouwkleding ook mee kunnen nemen op huwelijksreis om daar een mooie fotoshoot te laten maken.

5. Jullie kunnen er een familie shoot van maken

Hadden jullie al kinderen voor jullie gingen trouwen? Dan is het natuurlijk geweldig om ze bij deze bijzondere fotoshoot te kunnen betrekken! Op deze manier wordt jullie trash the dress shoot een bijzonder moment voor de hele familie.

6 reacties op “5 Redenen om voor een trash the dress shoot te kiezen”
  1. Leuke foto’s, ik kende het concept al, maar ik denk dat ik er spijt van zou krijgen. Zeul dat ding ongetwijfeld daarna naar de stomerij: ‘kan je er de verf uitkrijgen’ hahaha

  2. Dit zijn echt toffe ideeën. Mijn trouwjurk staat op een paspop in huis. Ik kan hem nog niet vies maken of er me zwemmen. Zo bang dat ik spijt krijg. Maar de foto’s na zo’n shoot zijn wel echt heel gaaf!

    Groetjes, Jeanine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *