Bij het maken van de foto’s op jullie bruiloft moet je toch altijd een beetje voorzichtig zijn, je wilt tenslotte niet dat je trouwjurk per ongeluk vies wordt. Toch mis je op deze manier een heleboel leuke foto’s. Plan daarom een trash the dress fotoshoot in op de dag na de bruiloft en maak je jurk lekker vies. Je hoeft hem toch niet meer aan!

Het is bijna onmogelijk om je trouwjurk écht schoon te houden tijdens de bruiloft, maar natuurlijk doe je er wel zo voorzichtig mogelijk mee. Na de bruiloft kun je jullie trouwkleding thuis bewaren, verkopen of er nog een prachtige trash the dress fotoshoot mee laten maken!

Wat is trash the dress?

Een trash the dress fotoshoot laat je meestal niet maken op jullie bruiloft zelf, maar een dag of enkele dagen later. Jullie trekken opnieuw de trouwkleding aan, maar nu mag alles lekker vies worden. Hierdoor kunnen jullie een unieke fotoshoot laten maken waarbij jullie de meest spectaculaire dingen doen. Dit zorgt voor prachtige foto´s die een leuke toevoeging zijn voor jullie trouwalbum.

Bellow Blue Photography via Bespoke Bride

Fotograaf: Bellow Blue Photography via Bespoke Bride

Lekker vies met water, zand of verf

Onder water, in het zand, van een klif springen, elkaar van onder tot boven vol smeren met verf: het kan allemaal. Zo lang jullie maar flink vies worden! Vind je het wat te extreem om je jurk helemaal te verwoesten, dan kun je natuurlijk gewoon voor een shoot in het water gaan. Ben je een echte durfal? Haal dan de verfbussen maar tevoorschijn!

Trouwkleding mee tijdens de huwelijksreis

Nog een leuk idee: neem jullie trouwkleding mee op huwelijksreis en laat daar foto’s maken. Je hebt op deze manier meteen een bijzondere omgeving voor de fotoshoot. Onderwaterfoto´s zijn bijvoorbeeld erg gaaf om te laten maken. Zo heb je ook gelijk een mooie herinnering aan jullie vakantie!

Heb je nog wat overtuiging nodig? Lees dan deze 5 redenen waarom jullie beslist een trash the dress shoot moeten boeken! En natuurlijk kun je ook altijd wat inspiratie omdoen met deze 10 spectaculaire trash the dress foto´s!

Ben je op zoek naar nog meer ideeën? Bekijk dan ook onze andere blogs!

One comment to “Trash the dress voor bruidsparen met flink wat lef”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *